Paypal neodeslal peníze

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Paypal neodeslal peníze

Příspěvekod Ubu Mbekele » 1. prosinec 2023 17:05

castyhost píše:nekoho namotivovat k cemukoliv, co povede k dostani penez z nenazraneho PP, nebude to jen prazdne placani do fora

Kdyby někdo věděl, co s jistotou povede k úspěšnému vrácení defraudovaných peněz v blízké době, rád mu nějaké drobné procento přenechám. Bohužel mám dojem, že jsme všechny reálné možnosti už vyčerpali a nezbývá než se s tím smířit.
Hodnocení: 0
Ubu Mbekele

Reputace: +160

Příspěvekod navstevnik4 » 1. prosinec 2023 18:33

Ubu Mbekele píše:
castyhost píše:nekoho namotivovat k cemukoliv, co povede k dostani penez z nenazraneho PP, nebude to jen prazdne placani do fora

Kdyby někdo věděl, co s jistotou povede k úspěšnému vrácení defraudovaných peněz v blízké době, rád mu nějaké drobné procento přenechám. Bohužel mám dojem, že jsme všechny reálné možnosti už vyčerpali a nezbývá než se s tím smířit.

Na webu Evropské Komise, jsem vyčetl, že nejprve musím zkusit národní instituce a pro tenhle případ sedí Kancelář finančního arbitra https://www.finarbitr.cz/. Zatím jsem jen napsal email o co jde, když mi sdělí, že to má smysl, podám Návrh na zahájení řízení.
Ale jsem skeptik, jak tu PayPal nemá pobočku, tak mě asi odkážou do Lucemburska....
navstevnik4

IP: 213.226.240.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod castyhost » 1. prosinec 2023 19:51

200CZk ma PP v ceniku prirazeno do "jine poplatky"

Aktivita
Vrácení bankovní platby při výběru/převodu mimo službu PayPal

Popis
Tento poplatek je účtován v případě, že se uživatel pokusí o výběr/převod mimo službu PayPal, který selže kvůli nesprávným údajům o bankovním účtu nebo informacím pro doručení.

Stát Poplatek
Uživatelé v České republice 200,00 CZK

Tenhle return fee se plati v pripade, ze jsem ja udelal chybu, viz
https://www.paypal.com/ca/cshelp/articl ... al-help456
ale je tam napsano, ze PP s bankou komunikuje...

Kazda platba projde kontrolou, ale zdrzeni nepresahne 72hod
https://www.paypal.com/ca/cshelp/article/HELP395

Neni duvod k cekani tydny
hledal jsem gugle >paypal lost "withdraw to my bank"< plus varianty a krome fora z cech tenhle problem nikdo nema, tak to asi vypada na nahodnou chybu PP kterou pres svoji nabubrelost nechteji videt
castyhost

IP: 92.240.182.2xx

Příspěvekod castyhost » 1. prosinec 2023 20:12

asi to znate, ale pro poradek...

If you find a problem
https://www.paypal.com/cz/webapps/mpp/u ... full#ifyou

Complaints
https://www.paypal.com/cz/webapps/mpp/u ... complaints
>>>>For consumer residents of the Czech Republic, the alternative dispute resolution authority regarding disputes with payment services providers is the Financial Arbitrator and the Office of the Financial Arbitrator (www.finarbitr.cz)
castyhost

Příspěvekod castyhost » 1. prosinec 2023 20:16

myslim, ze tohle by uz mohlo pomoct dost a treba dostat i ty dve kila zpet, viz predhozi
gudlak

https://www.finarbitr.cz/
Finanční arbitr v 10 bodech
1. finanční arbitr je státem zřízený orgán mimosoudního řešení spotřebitelských sporů na finančním trhu;
castyhost

Příspěvekod kac » 1. prosinec 2023 23:48

ja jsem tento tyden zase pokousela nasledujici:

volala jsem do Irska - slecna ze zakaznicke linky byla velmi mila, ale podrobne mi vysvetlila, ze o problemu vi ale bohuzel nema zadne pravomoce to dostat dal nez to hodit technickemu oddeleni a do pripadu proste do detailu nevidi ( diky tomu nikdo z nas nedostane udaj o tom jak moc ten pripad pokrocil) Na takoveto oddeleni neni mozne ani dostat zadny kontakt.
Jen mi dodatecne rekla, ze vi ze to muze trvat dlouho, protoze se ty platby resi skrz jeste jinou banku a pry jim trvalo nez na to prisli ( lol) , ale ze zakonite vsichni musime dostat penize zpet.
Poslala jsem stiznost, ale vysledek stejny jak u zakaznicke linky.

Komercka - ja nemam slov. Po telefonu na me byla operatorka velmi mila a pripad s presnymi udaji o trasovani platby nadejne predala dal, ale nikdo se mi neozval. Kdyz jsem pro jistotu poslala zoufaly email, ze bych opravdu potrebovala aby se na tento pripad nekdo podival,ze uz tech pripadu je hodne tak mi dosla odpoved od stejne zeny, ktera mi tvrdila ze mi banka vlastne nema co poskytovat i pres muj zoufaly apel dostat kontakt / ci to posunout na nejake technicke oddeleni. Byl to samy copy paste text(aka pohadka o tom co se stane s penezi, ktere prijdou s predcislim nebo bez) takze neverim tomu, ze se tim pripadem vubec chtela zabyvat. Mate kdyztak kontakt na nekoho povolanejsiho?

Ja si pripadam jak otravnej hmyz, ne zakaznik banky...
kac

IP: 2a02:8308:294:e800:cde1:b4b5:5153:34xx

Příspěvekod Sagi1 » 2. prosinec 2023 01:01

Juchuuu, tak se konečně i mně vrátily na PayPal peníze ze 7.10.
Minulý týden jsem zase psala ( jako skoro každý týden)na podporu. Slečna mě ujistila, že na tom usilovně pracují a že mi dají do 24-72hod vědět. Samozřejmě vědět nedali a trvalo to další týden, ale peníze jsou konečně zpět. Nevím, jestli to něčemu pomohlo, ale naposledy jsem přiložila i datum a důvod zamítnutí a číslo transakce, pod kterým mBank vrátila peníze UniCredit. (tyhle údaje se mi podařilo z mBank vymámit až po 6 týdenním dvojnásobném urgování).
Sagi1

IP: 109.81.89.2xx

Příspěvekod JJA » 4. prosinec 2023 11:47

Po páté teď píšu na Paypal, dvakrát jsem volal mé poradkyni v KB. Smazal a znovu zadal bankovní účet na PP. Dokonce si psal a volal s UniCreditem (tam byla paní naprosto k ničemu, že mi nemá co poskytnout, když ani nejsem jejich zákazník). Dva výběry z 9.10 stále nikde.
JJA

IP: 37.48.36.1xx

Příspěvekod JJA » 4. prosinec 2023 11:55

Jejich dnešní odpověď:

"Good morning, My name is Patricia and I am happy to help you today.

I have reviewed your account and can see your withdrawals from the 9 Oct 2023, apologies we have had a technical issue for withdrawals from the Czech Republic and our technicians are working o this. Hopefully by the end of this week this issue will be resolved and you will have these funds in your bank account ending ****.

Thank you for your patience and understanding.

Thank you for contacting PayPal and for being a valued customer. You may close the conversation by selecting End Message."

Tak to jsem zvědavej.
JJA

IP: 37.48.36.1xx

Příspěvekod kac » 4. prosinec 2023 14:34

stal se zazrak a ja jsem dneska dostala cast penez zpet ( 19.10.)

je to zvlastni protoze v patek jsem odeslala na KB email, kde si stezuji o celkem neadekvatnim zachazeni k pripadu ze vsech stran ( uvedla jsem i pripad, ze ke kazdemu se chovaji jinak)
a dneska jsem dostala formalnejsi odpoved o tom, ze muj pripad berou jako ofiko stiznost a budou se tim opravdu zabyvat ... a najednou prachy pristaly na Payplu ( bez 200kc)

ted chci jeste pockat na co sami v KB prijdou, kazdopadne tohle bububu taky muzete zkusit

preju hodne sil vsem, at to rychle prijde
kac

IP: 2a02:8308:294:e800:939:7454:4b32:63xx

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse