Paypal neodeslal peníze

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Paypal neodeslal peníze

Příspěvekod shajby » 6. prosinec 2023 16:59

A jiz po nekolika minutach mam pripsano +400 Kc jako refundaci za poplatky atd. Takze opravdu si o refundaci pozadejte! (pokud ji nezasilaji automaticky)
Hodnocení: 0
shajby

IP: 89.177.73.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Martin » 6. prosinec 2023 19:44

Tak i já konečně mohu potvrdit návrat své platby z 26.10., u mne to tedy odpovídá cca 30 PRACOVNÍM days.

UFFF, tak tohle už fakt nechci zažít - byl to hnus a svinstvo největšího kalibru - solidní ponížení a zkušenost - ještě z nich zkusím dostat ten poplatek.

Díky všem za podporu zde a držím palce do dalších bojů, pokud prašule ještě tedy nemáte oprávněně nazpět...dneska se asi ledy hnuly

GOOD LUCK! ;)
Martin

IP: 85.70.195.xx

Příspěvekod radim82 » 6. prosinec 2023 20:30

Tak musím potvrdit, že dva výběry z Října mi byli taky dnes vráceny. Takže si myslím, že PP bude všem poškozeným vracet peníze.
radim82

IP: 2a02:8308:c008:1400:4823:b8ed:3b81:2bxx

Příspěvekod shajby » 7. prosinec 2023 10:04

Vcera jsem zkusil testovaci platbu do mBank (nejprve jsem ucet odstranil a nasledne znovu pridal) a dnes platba do mBank dorazila.
shajby

IP: 89.177.73.xx

Příspěvekod kubais » 7. prosinec 2023 11:12

Tak světe div se, ale Mbank mě příjemně překvapila, spíš šokovala. Hned následující den mi odpověděli:

"Prověřili jsme reklamované platby a bylo zjištěno, že k odeslání plateb došlo, ale vzhledem k tomu, že bylo uvedeno chybné číslo účtu příjemce, tak byly platby vráceny zpět.

Platba ve výši xxx Kč byla vrácena zpět dne 21. 11. 2023 pod referenčním číslem: yyy.

Platba ve výši xxx Kč byla vrácena zpět dne 22. 11. 2023 pod referenčním číslem: yyy.

Převody byly do mBank zaslány bez uvedení předčíslí Vašeho účtu, které je 670100. Pokud údaj o předčíslí chybí, tak se převod nepřipíše a vrátí se zpět.

Pro vyřešení situace se prosím obraťte na společnost."
kubais

IP: 79.141.242.2xx

Příspěvekod kac » 7. prosinec 2023 12:19

dneska mi prislo ofiko vyjadreni ze stiznosti z KB
dokument na stranku a pul, kde jasne vysvetluji jake castky presne vratili i te nejmensi za 20kc ( kdyby KB tohle rekla rovnou a ne po 2 mesicich otravovani ) tak to vse situaci zlehci
take tam vylo uvedeno,ze KB se celou dobu pokousela s Unicredit jednat, ze jim castky vratili
ale PP a Unicredit maji nejaky sum v komunikaci. Takze PP proste s bankami fakt nekomunikuje

zazadejte si o vraceni poplatku, vrati to ihned :)
kac

IP: 2a00:102a:401d:36c:cc5b:eb88:c242:82xx

Příspěvekod navstevnik4 » 7. prosinec 2023 12:55

shajby píše:Takze jsem pozadal o refundaci 200 Kc a toto mi prislo:

"I have carefully reviewed your PayPal account and I can see that your funds have been successfully reversed to your Paypal balance.

I have now issued a credit of 400 CZK on your account to cover the fees charged and you should see this amount within the next 2-4 hours.

Once again i apologize for the inconvenience this may have caused and i appreciate your patience ."

Takze se take nebojte rict si o refundaci poplatku 200Kc, ktery vam neopravnene strhli.

Ano, taky jsem si požádal o vrácení poplatků 200+200 a dnes to přistálo na PayPal a ještě omluvný dopis :

Naprosto chápu vaši frustraci a rád bych se za to ještě jednou omluvil.

Ujišťujeme vás, že jsme o problému informovali technické týmy.

Nyní jsem k vašemu zůstatku na PayPalu přidal 400 Kč.

PayPal si váží vašeho podnikání a upřímně lituji všech nepříjemností, které tento problém způsobil. Věřím, že kroky, které jsem podnikl, vám poskytnou uspokojivý výsledek vašeho kontaktu.
navstevnik4

IP: 213.226.240.1xx

Příspěvekod JJA » 7. prosinec 2023 13:16

I mně dnes v noci dorazily peníze ze dvou plateb zpět na Paypal, samozřejmě mi strhli 2x 200,- storno poplatek. Tak jsem jim napsal, ať mi to refundují - poslali mi 200,- - hlavně, že jsem tam uvedl obě ID, to je jak u blbejch - člověk aby z nich tahal každou korunu. Snad dorazí i refundace za druhou platbu, ale asi už je mi to jedno...
JJA

IP: 188.92.12.2xx

Příspěvekod martin9870 » 7. prosinec 2023 19:04

Takže částka, kterou jsem převáděl 2.11 se včera (6.12) vrátila na PP :D Bohužel samozřejmě bez 200 Kč polatku - je to vedené jako klasický bankovní vklad na PP, kde je standardně 200 poplatek :? No požádám o vrácení a doufám, že to pošlou. Je to tedy tak, že někdo už dostal za jednu zpackanou transakci zpět ten poplatek 200 + 200 navíc jako držhubné? Z příspěvků tady to tak vypadá. Díky.
martin9870

Příspěvekod Soir » 7. prosinec 2023 19:44

Poplatek 200 Kč za zrušenou transakci z jejich strany po urgenci vracejí zpátky a to tentýž den. Vlastní zkušenost.
Soir

IP: 62.233.57.xx

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse