od Jirik » 4. prosinec 2023 15:38
Sice mi už PP poslal peníze nazpět bez vysvětlení, ale asi po dvou měsících mi přišlo toto jejich vyjádření: Aktuální informace k případu PP-R-xxxxxxx
Prověřili jsme všechny údaje ve vaší stížnosti. Na základě informací, které v současnosti máme, musíme vaši stížnost zamítnout. Toto rozhodnutí bylo přijato, protože podle našich záznamů byla tato transakce zpracována správně.
---------
A asi za týden mi přišla další odpověď: Aktuální informace o vašem případu
Obdrželi jsme stížnost či stížnosti, které jste podali dne 7. listopadu 2023 (peníze mi neodešli 7.10.2023).
Příslušné transakce jsme prověřili a vaše stížnosti jsme zamítli. Toto rozhodnutí bylo přijato, protože podle našich záznamů byla tato transakce zpracována správně.
Omlouváme se za případné potíže, které jste s příslušnými transakcemi měli.
Další informace o ochraně kupujícího PayPal
--------
Z mého pohledu zřejmě PP nedělá s podobnými stížnostmi vůbec nic (jen automatické odpovědi, předem sepsané pro podobné účely). Možná ani nevědí, že se jim někde shromažďují nedošlé peníze... U menších částek, pokud si klient stěžuje, pošlou mu jakoby platbu nazpět, bez vyjádření o co jde a neřeší co se vlastně stalo. A u větších částek je to už asi problém. Začal jsem používat pro převody z PP jinou banku než KB, nechci být do budoucna znovu účastníkem nedoručených peněz. Tolik moje dosavadní zkušenost. Jo a na poslání proplacení výdělků u Depositphotos se teprve chystám ke koci roku, uvidíme zda platba dorazí na PP v pořádku (jak si tu někdo stěžoval, že mu peníze nepřišli, možná stačí aktualizovat daňový formulář)... Přijde mi, že problémy s platbami u PP nemají jen klienti z České Republiky... A ještě asi měsíční zpoždění proplacení z Istockphoto na PP (někdy na přelomu říjen - listopad), to už se tu také řešilo, jestli byla chyba někde na straně istockphoto nebo PP, se asi už nedozvíme...
https://SecreLocal.com - Meet Girls Live Chat - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecreLocal.com/girls.html] Local Dating Sites [/url]