Paypal neodeslal peníze

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Paypal neodeslal peníze

Příspěvekod Jirik » 4. prosinec 2023 15:38

Sice mi už PP poslal peníze nazpět bez vysvětlení, ale asi po dvou měsících mi přišlo toto jejich vyjádření: Aktuální informace k případu PP-R-xxxxxxx
Prověřili jsme všechny údaje ve vaší stížnosti. Na základě informací, které v současnosti máme, musíme vaši stížnost zamítnout. Toto rozhodnutí bylo přijato, protože podle našich záznamů byla tato transakce zpracována správně.
---------
A asi za týden mi přišla další odpověď: Aktuální informace o vašem případu
Obdrželi jsme stížnost či stížnosti, které jste podali dne 7. listopadu 2023 (peníze mi neodešli 7.10.2023).
Příslušné transakce jsme prověřili a vaše stížnosti jsme zamítli. Toto rozhodnutí bylo přijato, protože podle našich záznamů byla tato transakce zpracována správně.
Omlouváme se za případné potíže, které jste s příslušnými transakcemi měli.
Další informace o ochraně kupujícího PayPal
--------
Z mého pohledu zřejmě PP nedělá s podobnými stížnostmi vůbec nic (jen automatické odpovědi, předem sepsané pro podobné účely). Možná ani nevědí, že se jim někde shromažďují nedošlé peníze... U menších částek, pokud si klient stěžuje, pošlou mu jakoby platbu nazpět, bez vyjádření o co jde a neřeší co se vlastně stalo. A u větších částek je to už asi problém. Začal jsem používat pro převody z PP jinou banku než KB, nechci být do budoucna znovu účastníkem nedoručených peněz. Tolik moje dosavadní zkušenost. Jo a na poslání proplacení výdělků u Depositphotos se teprve chystám ke koci roku, uvidíme zda platba dorazí na PP v pořádku (jak si tu někdo stěžoval, že mu peníze nepřišli, možná stačí aktualizovat daňový formulář)... Přijde mi, že problémy s platbami u PP nemají jen klienti z České Republiky... A ještě asi měsíční zpoždění proplacení z Istockphoto na PP (někdy na přelomu říjen - listopad), to už se tu také řešilo, jestli byla chyba někde na straně istockphoto nebo PP, se asi už nedozvíme...
Hodnocení: 0
https://SecreLocal.com - Meet Girls Live Chat - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecreLocal.com/girls.html] Local Dating Sites [/url]
Jirik

Reputace: +38

Příspěvekod shajby » 5. prosinec 2023 10:09

Dalsi update z Paypalu. O problemu vedi a snad ho brzy vyresi pro vsechny:

"I understand that you are contacting us regarding your missing withdrawal. 

If you've been given conflicting advice in the past, I can see how this would undermine your confidence in us, but I would like to help change that now.

Due to the nature of the issue, I cannot give a specific timeframe for resolution on this. However, please be assured that this is top priority.

However, I can assure you that we didn't forget about you and working vigorously to resolve this matter as soon as possible. As it was many customers involved in this matter, it takes longer time to reverse all missing withdrawals. Therefore, I can assure you that money will be reversed but I cannot promise you any timeframes."
shajby

IP: 89.177.73.xx

Reputace: 0

Příspěvekod eeee » 5. prosinec 2023 14:45

shajby píše:Dalsi update z Paypalu. O problemu vedi a snad ho brzy vyresi pro vsechny:

my, co uz penize mame vime, ze vas maji uplne v pici, nikdo nic netrasuje, a netreba to vubec resit a nervovat se. Protoze penize se vrati po 30+ workdays zpatky na Paypal automaticky, tzn cca 60 dni vcetne zapocitanych lhut ze supportu pri zadani trasovani (ktere nikdo nedela).

Vsichni co mate bank account s prefixem, jen smazte banku a pridejte ji znovu, aby se jim spravne ulozila do databaze, pak chodi vsechny budouci platby v poradku.

Vic delat nemuzete,
jen cekat az unicredit posle nesparovane platby automaticky zpet, a to same dela Paypal... + vytvari iluzi v odpovedich, ze se o vas pekne stara. Ve skutecnosti stejne jako vy jen ceka na automaticke vraceni.
eeee

Reputace: +1

Příspěvekod Denny » 5. prosinec 2023 22:41

Tak mám peníze taky konečně vráceny (-200,-). Výběr byl z 6.10.
Denny

IP: 94.142.239.1xx

Příspěvekod Ubu Mbekele » 5. prosinec 2023 22:58

Také hlásím návrat ztracených peněz. Hajzlíci si za svoji chybu strhli bolestné 200Kč. Asi za ty telefonáty z Irska... Deposit se mi také povedlo vyřešit po zaslání pdf potvrzení z fotobanky na Paypal. Doufám, že to v dohledné době přijde všem a už tady nikdy nebudeme muset lamentovat nad podobnými průšvihy... :D
+shalom3 Hodnocení: +1
Ubu Mbekele

Reputace: +160

Příspěvekod shalom3 » 6. prosinec 2023 00:50

Co je obdivuhodné, jak dlouho to trvalo. :mrgreen: U nás nedoručitelné platby vrací banky zpravidla nejpozději druhý den. Vypadá to, že celou dobu se válely peníze u nich. Pak by jim ale bohatě měl stačit jejich vlastní e-mail s potvrzením o převáděné částce a výpis z konečného účtu, že tam ty peníze nejsou. A těch stržených 200 je dopravdy doslova chucpe.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Prudek » 6. prosinec 2023 09:06

Heuréka :roll: :roll: :roll: :roll: Vráceno, ale také poníženo 200Kč. :(
Prudek

IP: 37.44.23.1xx

Příspěvekod kubais » 6. prosinec 2023 09:13

Tak já na peníze převedené 16 a 20.11. stále čekám a vlastně teprve čekám, až mi vůbec uběhne lhůta 14 pracovních dnů, abych mohl s PP otevřít ticket (mělo by být zítra) - psal jsem si s nimi 2x přes chat a vždy pouze "wait 14 business days..."

Mám u Mbank vůbec vytvářet nějakou aktivitu (ptát se jich po penězích, ke kterým mám pouze transaction ID z PP), když to podle dostupných info vůbec není záležitost Mbank, ale jedná se o vrácení peněz z UCB do PP?
kubais

IP: 79.141.242.2xx

Příspěvekod Prudek » 6. prosinec 2023 09:23

No ještě jsem se na to díval jednou, a docela mě to pobavilo. Sice ni strhli 200 Kč, ale připsali mi to na Paypal v USD. No a díky rozdílu kurzu jsem vydělal 2 dolary. Prostě mi to hlava nebere, ale alespoň jsem se pobavil.
Prudek

IP: 37.44.23.1xx

Příspěvekod shajby » 6. prosinec 2023 10:01

kubais píše:Tak já na peníze převedené 16 a 20.11. stále čekám a vlastně teprve čekám, až mi vůbec uběhne lhůta 14 pracovních dnů, abych mohl s PP otevřít ticket (mělo by být zítra) - psal jsem si s nimi 2x přes chat a vždy pouze "wait 14 business days..."

Mám u Mbank vůbec vytvářet nějakou aktivitu (ptát se jich po penězích, ke kterým mám pouze transaction ID z PP), když to podle dostupných info vůbec není záležitost Mbank, ale jedná se o vrácení peněz z UCB do PP?

Nema to smysl. mBank v mem pripade zahajil trasovani platby jiz pred 3 tydny a do ted zadny vysledek.
shajby

IP: 89.177.73.xx

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse