Slávim

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Slávim

Příspěvekod Bananaboy » 19. listopad 2023 22:17

admin píše:Týjo, tak to gratuluji!

Díky moc.
Môj kanál je https://www.youtube.com/@onemanvideos194. Je to taký mišmaš videí na témy, ktoré boli populárne v tom čase, keď som ich tvoril. Kanál som založil 1. 12. 2019. To bol zrovna v kinách Frozen 2, tak som začal témou Frozen. Potom to išlo cez nejaké ďalšie Disneyovky až k Wednesday, ktorá bola populárna pred rokom a momentálne to skončilo u herečky z tohto seriálu Jenne Ortege. Teraz mám trochu takú menšiu tvorivú krízu a neviem o čom točiť nové videá. Ale pripravujú sa nejaké nové filmy a seriály (sú potvrdené Frozen 3, Frozen 4 a Wednesday 2), tak snáď zase bude o čom točiť.

Uff, ja určite nie som človek, ktorý môže dávať tipy ako budovať YouTube kanál.
Ja som k tým 20 000 odberateľov prišiel ako slepý k houslím. Je to len vďaka pár videám, ktoré sa uchytili a stali virálnymi. Tie mi priniesli najviac sledujúcich. Ale ak predsa môžem niečo poradiť, tak to je, že neurob rovnakú chybu ako ja a tou je striedanie tém. Drž sa témy Dubánkov, ktorá je perfektná a nemá takmer žiadnu konkurenciu, takže máš veľkú šancu uspieť. Buď v tvorbe konzistentný. Tvor kvalitné videá na pravidelnej báze a bude sa ti určite dariť. Držím ti palce.
Hodnocení: 0
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod ivusakzkrabice » 20. listopad 2023 11:05

Dubáky mi rádi, loni jsem nakupovala na vánoce tričko a knížky :) Takže dávám odebírat, ať mám co pouštět synovi :) Potřebuji pravidelně krátké upoutání pozornosti na stříknutí slaného roztoku do nosu (fungující prevence dětské rýmy). Aktuálně ujíždíme na medvědovi, co jsi jde vyprat kožíšek https://www.youtube.com/watch?v=993ForRDhwI ;) :)

Já nejsem ten správný radil na youtube kanál, ale jedna inspirace by tu byla. Zkus třeba přemýšlet jako lednička, třeba ta moje měla včera určitě přes stovku shlédnutí :D :lol:
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod admin » 21. listopad 2023 10:20

Bananaboy píše:
admin píše:Týjo, tak to gratuluji!

Díky moc.
Môj kanál je https://www.youtube.com/@onemanvideos194. Je to taký mišmaš videí na témy, ktoré boli populárne v tom čase, keď som ich tvoril. Kanál som založil 1. 12. 2019. To bol zrovna v kinách Frozen 2, tak som začal témou Frozen. Potom to išlo cez nejaké ďalšie Disneyovky až k Wednesday, ktorá bola populárna pred rokom a momentálne to skončilo u herečky z tohto seriálu Jenne Ortege. Teraz mám trochu takú menšiu tvorivú krízu a neviem o čom točiť nové videá. Ale pripravujú sa nejaké nové filmy a seriály (sú potvrdené Frozen 3, Frozen 4 a Wednesday 2), tak snáď zase bude o čom točiť.

Uff, ja určite nie som človek, ktorý môže dávať tipy ako budovať YouTube kanál.
Ja som k tým 20 000 odberateľov prišiel ako slepý k houslím. Je to len vďaka pár videám, ktoré sa uchytili a stali virálnymi. Tie mi priniesli najviac sledujúcich. Ale ak predsa môžem niečo poradiť, tak to je, že neurob rovnakú chybu ako ja a tou je striedanie tém. Drž sa témy Dubánkov, ktorá je perfektná a nemá takmer žiadnu konkurenciu, takže máš veľkú šancu uspieť. Buď v tvorbe konzistentný. Tvor kvalitné videá na pravidelnej báze a bude sa ti určite dariť. Držím ti palce.

Teda máš tam slušný virál, tolik shlédnutí u žádnýho nemám, nejvíce tak 2-3 tisíce za rok. Ale jak říkáš, je potřeba pořád něco přidávat a třeba jednou nějaké to video se stane virální a prorazí. Dubánků se určitě budu držet, protože mě pořád baví a je tam velký potenciál, jen ta tvorba na pravidelné bázi mi moc nejde, mám to spíše nárazově, ale tak pořád tam něco přibývá...
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod admin » 21. listopad 2023 10:26

ivusakzkrabice píše:Dubáky mi rádi, loni jsem nakupovala na vánoce tričko a knížky :) Takže dávám odebírat, ať mám co pouštět synovi :) Potřebuji pravidelně krátké upoutání pozornosti na stříknutí slaného roztoku do nosu (fungující prevence dětské rýmy). Aktuálně ujíždíme na medvědovi, co jsi jde vyprat kožíšek https://www.youtube.com/watch?v=993ForRDhwI ;) :)

Já nejsem ten správný radil na youtube kanál, ale jedna inspirace by tu byla. Zkus třeba přemýšlet jako lednička, třeba ta moje měla včera určitě přes stovku shlédnutí :D :lol:

Jé, tak to je super, díky za podporu mého kreativního úletu. Jo a letos máme novou knížku, tak se mrkni, listuji jí i na Youtube - jmenuje se Dubánek a noční bouře.
Ten medvěd je super! Ale tak dlouhé video tam nemám, leda tak, jak slepuju dubánka na záchodě :)))
https://youtu.be/dNHvDpyD5oI?feature=shared
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod duben » 21. listopad 2023 10:42

Petře je to taková klasika, virálním se většinou stane nějaká blbina, kterou jsi ani nikam dávat nechtěl a nebo něco co se sveze na nějaké vlně popularity. To s čím se pipláš a od čeho si slibuješ nejvíc, obvykle moc nezaujme.

U tebe by kromě "animoavných pohádek", které budou na výrobu pekelně náročné, budou fungovat spíš návody jak si vyrobit Dubánka, možná nějaká videa z backstage z focení, tvorby apod. Nevím s jakým cílem YT kanál buduješ, ale obecně jde ohledně vybudování základny sledujících o jednu z nejtěžších sítí, která z hlediska příjmů není nějaký zázrak.

Podle mě pokud to budeš posílat a sdílet ze samostatného telefonu (kvůli bezpečnosti), tak se ti vyplatí mnohem víc TikTok, i když před ním varoval NBU a cele Evropské bezpecnostní urady. Proto ten samostatny mobil, kde bych nemel nic jineho, zadne bankovnictvi, zadne jine soc site apod. Ale na narust uzivatelu a dostah je to momentalně nejsnadneji rostouci, delaji se tam jen kratka videa a uspesnym tvurcum primo plati. Vydelavat se tam da asi vic a rychleji nez na YT. Pripadne muzes ta sama videa davat i na YT shorts (jen pozor na hudbu, pro vydelek na YT potrebujes licence, TikTok to moc neresi a spoustu hudby ma vlastni)
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod duben » 21. listopad 2023 10:43

Bananaboy píše:
Bananaboy píše:Slávim splnenie prvého, veľkého cieľa. Prekonal som hranicu 10 000 odberateľov.

Tak a po necelom roku slávim 20 000 odberateľov! Aspoň niekde sa darí, keď na fotobankách zdochol pes.

Ani vo sne mi nenapadlo, že môj malý, skromný kanálik bude mať jedného dňa až
20 000 odberateľov. :o :shock:

one-man-videos-achievement-certificate-20000-subscribers-2023-11-18_small.jpg

Gratuluju, to je hezky uspech. A mas z toho krome skveleho pocitu uz i nejaky rozumny prijem?
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod Bananaboy » 21. listopad 2023 13:09

duben píše:Gratuluju, to je hezky uspech. A mas z toho krome skveleho pocitu uz i nejaky rozumny prijem?

Ďakujem. Mal som rozumný príjem, ale bohužiaľ momentálne nemám. V roku 2022 som moc videí nepridal, tak sa stalo, že som spadol pod 4000 odsledovaných hodín a odobrali mi monetizáciu. Následne nato som sa snažil monetizáciu obnoviť pomocou Shorts, ale tie podmienky 10 miliónov zhliadnutí Shorts za 90 dní sú šialené. Budem skúšať obnoviť monetizáciu aj naďalej, ale cez klasické, dlhé videá. Ono by to nebolo až také ťažké, keby som robil hodinové videá. To by som tých 4000 hodín zvládol nazbierať rýchlo. Lenže ja robím tak 3 minútové klipy a aj z tých 3 minút ľudia vydržia pozerať len polovicu, tak vtedy je to holt ťažké nazbierať 4000 odsledovaných hodín. :(
Bananaboy

Příspěvekod Bananaboy » 21. listopad 2023 13:31

admin píše:Teda máš tam slušný virál

Najsledovanejšie je toto Short video: https://www.youtube.com/shorts/5PY_ENOTtgE
Má 4,5 milióna zhliadnutí. Už má síce najlepšie virálne časy za sebou, ale ešte stále dáva nejakých 15 až 20 tisíc zhliadnutí denne. Škoda, že aj ostatné videá nie sú také výkonné. :D
+zdenat5 Hodnocení: +1
Bananaboy

Příspěvekod ivusakzkrabice » 15. leden 2024 18:32

Tak jediné Adobe se mi v lednu rozjíždí více než loni a více než SS. A i jeden 20 USD prodej dnes přistál. :P
+Marsan, +shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +3
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod shalom3 » 15. leden 2024 20:14

Tak to se mám na co těšit, pořád je naděje, že na mne dojde aspoň v únoru ;)
+zdenat5 Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse