admin píše:Týjo, tak to gratuluji!
Díky moc.
Môj kanál je https://www.youtube.com/@onemanvideos194. Je to taký mišmaš videí na témy, ktoré boli populárne v tom čase, keď som ich tvoril. Kanál som založil 1. 12. 2019. To bol zrovna v kinách Frozen 2, tak som začal témou Frozen. Potom to išlo cez nejaké ďalšie Disneyovky až k Wednesday, ktorá bola populárna pred rokom a momentálne to skončilo u herečky z tohto seriálu Jenne Ortege. Teraz mám trochu takú menšiu tvorivú krízu a neviem o čom točiť nové videá. Ale pripravujú sa nejaké nové filmy a seriály (sú potvrdené Frozen 3, Frozen 4 a Wednesday 2), tak snáď zase bude o čom točiť.
Uff, ja určite nie som človek, ktorý môže dávať tipy ako budovať YouTube kanál.
Ja som k tým 20 000 odberateľov prišiel ako slepý k houslím. Je to len vďaka pár videám, ktoré sa uchytili a stali virálnymi. Tie mi priniesli najviac sledujúcich. Ale ak predsa môžem niečo poradiť, tak to je, že neurob rovnakú chybu ako ja a tou je striedanie tém. Drž sa témy Dubánkov, ktorá je perfektná a nemá takmer žiadnu konkurenciu, takže máš veľkú šancu uspieť. Buď v tvorbe konzistentný. Tvor kvalitné videá na pravidelnej báze a bude sa ti určite dariť. Držím ti palce.