nový výstižný slogan pre shutterstock

nový výstižný slogan pre shutterstock

Příspěvekod old shutterhand » 12. leden 2024 14:53

Mám naozaj výstižný slogan pre shutterstock - Keď som mal asi 17, (och to boli časy) išla v kinách talianska komédia "Bože ako hlboko som klesla"- to presne vystihuje pokles zárobkov na Shutterstock...ale zrejme klesne ešte viac.
+Bananaboy, +Ubu Mbekele, +admin, +ivusakzkrabice, +shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +6
old shutterhand

Reputace: +12

Re: nový výstižný slogan pre shutterstock

Příspěvekod duben » 15. leden 2024 09:20

Vydelek na Shutterstocku se od toho na Adobe uz lisi o jedno desetinne misto, ale pritom je pocet prodanych kusu cca stejny. Za chvili spadne Shutter na uroven druhoradych fotobank. Musim rict ze aktualne mi Getty nebo Adobe nabidnout exkluzivitu, budu o tom hodne vazne premyslet.
Hodnocení: 0
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod Ubu Mbekele » 15. leden 2024 11:29

duben píše:Vydelek na Shutterstocku se od toho na Adobe uz lisi o jedno desetinne misto, ale pritom je pocet prodanych kusu cca stejny. Za chvili spadne Shutter na uroven druhoradych fotobank. Musim rict ze aktualne mi Getty nebo Adobe nabidnout exkluzivitu, budu o tom hodne vazne premyslet.

Exkluzivita na Getty je přece možná kdykoliv. Jen bych řekl, že se to stále ještě zdaleka nevyplatí. Šutr se mi pořád drží v čele fotobank. Je to už bohužel jen těsně před Adobe. Každopádně takhle zoufalý začátek roku už dlouho nepamatuji.
Ubu Mbekele

Reputace: +159

Příspěvekod Mno » 17. leden 2024 11:41

Je to smutný ten šutr. Asi tím chtějí motivovat k většímj výkonu než to v únoru pořádně cinkne.
Mno

IP: 185.224.112.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Bananaboy » 17. leden 2024 13:15

old shutterhand píše:Mám naozaj výstižný slogan pre shutterstock

Aj tento slogan by sa na situáciu na Shutterstocku celkom hodil. :D
https://www.youtube.com/watch?v=84KWZ0aMsRM
+ivusakzkrabice Hodnocení: +1
Bananaboy

Reputace: +1077