Adobe stock / Fotolia

Re: Adobe stock / Fotolia

Příspěvekod Bananaboy » 12. květen 2024 18:55

Ubu Mbekele píše:Upozornění taky někdy zavěsí do zeleného proužku na titulce.

Hm... Žádný proužek, žádný Adidas! :lol:
+Ubu Mbekele, +zdenat5 Hodnocení: +2
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod shalom3 » 12. květen 2024 22:20

Holt to asi nebude akce pro každého. Možná si vybírají jen aktivní, protože je potřebují ještě udržet ve hře, než nakrmí AI a zavřou úplně. A aktivní - to já už dlouho nejsem.
+zdenat5 Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Ubu Mbekele » 12. květen 2024 23:20

My, co je kdysi vyhodili z pionýra, si ještě pamatujeme heslo "Raději dnes aktivní, než zítra radioaktivní". :mrgreen: Zatím ty mise vybírali spíš podle obsahu portfolia, jen tu poslední asi podle bydliště. :D Mě občasná aktivita na fotobankách nevadí. Aspoň si trochu odpočinu od polních prací, oklepu hnůj z gumovek a na chvíli se ponořím do virtuálního světa lepších lidí, žijících své progresivní životy... :mrgreen:
Ubu Mbekele

Reputace: +160

Příspěvekod PandaWild » 13. květen 2024 06:29

"Byli jste vybráni..." jsem nikdy nikde neviděl, leda tak v emailech že jsem vyhrál triliardu dolarů. :lol: No jo ne každý je "ten lepší", někdo musí zajišťovat průměr. ;)
+Bananaboy, +shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +3
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Reklama » 13. květen 2024 07:25

Prodám zelený banner na Adobe pro odeslání videí dobytka nejvyšší nabídce.
+PandaWild, +Ubu Mbekele, +shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +4
Reklama

IP: 62.233.57.xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 13. květen 2024 12:03

PandaWild píše:"Byli jste vybráni..." jsem nikdy nikde neviděl, leda tak v emailech že jsem vyhrál triliardu dolarů. :lol: No jo ne každý je "ten lepší", někdo musí zajišťovat průměr. ;)

A to je nakonec dobře - poslední dobou jsem nějak tak ráda, že nejsem moc vidět... :mrgreen:
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Painter » 14. květen 2024 16:30

Sakra jak mám ty dementy z AS přesvědčit že ilustrace které nahrávám nejsou AI. Nejdřív jsem nahrál bez ničeho - vyhozeno není označené jako AI, tak jsem jim tam dal PR že je to namalované/ vytvořené v aplikaci - opět vyhozeno že není označené jako AI. Jak to prosím řešíte nebo to označím jako AI ikdyž není? Díky
Painter

IP: 178.255.168.xx

Příspěvekod zdenat5 » 15. květen 2024 04:52

Painter píše:Sakra jak mám ty dementy z AS přesvědčit že ilustrace které nahrávám nejsou AI. Nejdřív jsem nahrál bez ničeho - vyhozeno není označené jako AI, tak jsem jim tam dal PR že je to namalované/ vytvořené v aplikaci - opět vyhozeno že není označené jako AI. Jak to prosím řešíte nebo to označím jako AI ikdyž není? Díky

Taky se mi to stalo - ani opakovaně to neprošlo, třeba to dělá sama AI, aby sme jí to dali jako její práci. :lol: :lol: :lol: - potvora
Hodnocení: 0
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod Painter » 17. květen 2024 16:56

zdenat5 píše:
Painter píše:Sakra jak mám ty dementy z AS přesvědčit že ilustrace které nahrávám nejsou AI. Nejdřív jsem nahrál bez ničeho - vyhozeno není označené jako AI, tak jsem jim tam dal PR že je to namalované/ vytvořené v aplikaci - opět vyhozeno že není označené jako AI. Jak to prosím řešíte nebo to označím jako AI ikdyž není? Díky

Taky se mi to stalo - ani opakovaně to neprošlo, třeba to dělá sama AI, aby sme jí to dali jako její práci. :lol: :lol: :lol: - potvora

Tak musí se udělat klasické PR a pak to prošlo.
Painter

IP: 178.255.168.xx

Příspěvekod Dusan » 20. květen 2024 20:49

Tak už mám taky zelený proužek na vytvoření fotek a videií téma stolní hry. :roll:

Byli jste vybráni k odeslání datových sad obsahu pro trénink AI/ML. Další informace
Dusan

Reputace: +61

PředchozíDalší

Zpět na Fotolia