| +zdenat5 | Hodnocení: +1 |
| +Ubu Mbekele, +zdenat5 | Hodnocení: +2 |
Ubu Mbekele píše:V tomhle jsem optimista. Oni tihle všichni progresivní předělávači světa narazí na své hranice. Potom bude svět zase normální...
| +Bananaboy, +PandaWild, +Ubu Mbekele, +zdenat5 | Hodnocení: +4 |
shalom3 píše:Nejen DT je korektní, dnes e-mail od Adobe: If you have referenced an artist’s name in your content’s titles, keywords, or text prompts for Gen AI content, the content will be removed from Adobe Stock.
Tak mě napadá, jak prima to muselo být v baroku a renesanci, kde se doslova zdůrazňovalo, kdo byl pro malíře vzorem - a mistr byl na to náležitě hrdý. Inu, časy se mění .....k horšímu.
shalom3 píše:Absolutní korektnost nastane, až vůbec nikdo nebude smět vůbec nic. Ale zase se to nějak vylučuje s tou tolik proklamovanou svobodou projevu.
Bananaboy píše:shalom3 píše:Nejen DT je korektní, dnes e-mail od Adobe: If you have referenced an artist’s name in your content’s titles, keywords, or text prompts for Gen AI content, the content will be removed from Adobe Stock.
Tak mě napadá, jak prima to muselo být v baroku a renesanci, kde se doslova zdůrazňovalo, kdo byl pro malíře vzorem - a mistr byl na to náležitě hrdý. Inu, časy se mění .....k horšímu.
Lenže pred pár mesiacmi pri nahrávaní AI vyskočila na kontribútora hláška, že pri použití mien umelcov, ktorí slúžili ako referencia v názve, keywordoch a prompte zabanujú účet na Adobe Stock. Teraz tam píšu, že "len" zmažú obrázky s menami umelcov, takže aspoň nejaký malý a bezvýznamný posun k lepšiemu. Aspoň podľa mňa je teda lepšie keby mi zmazali pár obrázkov namiesto toho, aby mi zrušili celý účet, ako sa vyhrážali ešte koncom minulého roka.
| Hodnocení: 0 |
rostik924 píše:Nechápu proč jmenovat jména umělců, navíc keywordery apod. to ani nenabízejí
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.