| Hodnocení: 0 |
Painter píše:Mám cca 700 fotek vyfoceno, říkal jsem si že pošlu tedy 520. Ale zkusil jsem nahrát a začalo mi skákat že se 100 fotek (a pořád přiskakovaly další) objevila chyba a nelze nahrát. Změnil jsem příponu z JPEG na JPG (asi jsem blbě přejmenoval předtím) ale to samé. Musí být tedy oklíčované (jen nadpis (dal jsem jeden hromadný rodinné a řadové domy města---)) a nahrává se v ZIPu, nebo jednotlivě? Díky
honza286 píše:Painter píše:Mám cca 700 fotek vyfoceno, říkal jsem si že pošlu tedy 520. Ale zkusil jsem nahrát a začalo mi skákat že se 100 fotek (a pořád přiskakovaly další) objevila chyba a nelze nahrát. Změnil jsem příponu z JPEG na JPG (asi jsem blbě přejmenoval předtím) ale to samé. Musí být tedy oklíčované (jen nadpis (dal jsem jeden hromadný rodinné a řadové domy města---)) a nahrává se v ZIPu, nebo jednotlivě? Díky
Blbne jim nahrávání - mi osobně to hodí tu chybovou hlášku, ale po nějaké době (pár minut) se ty fotky objeví mezi novými a jdou normálně odeslat ke schválení. Někdy se jedna fotka sice objeví několikrát, ale to je detail. Jestli ale nahráváš před FTP a najednou třeba 100 a více fotek, tak to bude tvrat asi déle.
Painter píše:Mám cca 700 fotek vyfoceno, říkal jsem si že pošlu tedy 520. Ale zkusil jsem nahrát a začalo mi skákat že se 100 fotek (a pořád přiskakovaly další) objevila chyba a nelze nahrát. Změnil jsem příponu z JPEG na JPG (asi jsem blbě přejmenoval předtím) ale to samé. Musí být tedy oklíčované (jen nadpis (dal jsem jeden hromadný rodinné a řadové domy města---)) a nahrává se v ZIPu, nebo jednotlivě? Díky
Ubu Mbekele píše:Painter píše:Mám cca 700 fotek vyfoceno, říkal jsem si že pošlu tedy 520. Ale zkusil jsem nahrát a začalo mi skákat že se 100 fotek (a pořád přiskakovaly další) objevila chyba a nelze nahrát. Změnil jsem příponu z JPEG na JPG (asi jsem blbě přejmenoval předtím) ale to samé. Musí být tedy oklíčované (jen nadpis (dal jsem jeden hromadný rodinné a řadové domy města---)) a nahrává se v ZIPu, nebo jednotlivě? Díky
Máš zatím všechno špatně. Nahrává se rovnou z mobilu bez klíčování a názvů přes FTP u jednotlivé mise. Popis chtějí co nejpřesnější u shodných skupin. Také se musí jednotlivá dávka - mise pojmenovat. Je to jednoduché. Jedna mise ulic mi s nafocením, odesláním i popisem trvá cca tři hodiny. Jsem už starýU každé mise je podrobný návod jak to má vypadat.
Painter píše:Tvl to je porod, na 2 stránkách se mi tlačítko pro uložení zobrazí a pak překlikávám 10 stránek a není tam vůbec. Uložím pro 100 fotek stejný popis ale první 2 popsané nejsou. To se tu budu sr--t 2 hodiny jen s tím než to odešlu. Když je dopr... ta AI ta chytrá tak ať si to tam najde a zjistí si co je to za styl. Když budu ke každému domu dohledávat v čem je postavený tak na 50 dolarů prdim. To nemluvím o 1000 fotkách.
| +shalom3, +zdenat5 | Hodnocení: +2 |
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.