Adobe stock / Fotolia

Re: Adobe stock / Fotolia

Příspěvekod Painter » 7. říjen 2024 18:35

Ubu Mbekele píše:Animal portrait dávají už jenom stovku... :evil:

Točil jsem a fotil dnes ten animal portrait. Ale chtěl bych se prosím zeptat. Fotím na mobil (IPhone) ale při zoomu je to fakt tragedie. Berou Vám i zoom video/foto? Další věc ovce měly v uchu registrační známky (nebo co to je) - vadí to?
Hodnocení: 0
Painter

IP: 178.255.168.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Ubu Mbekele » 8. říjen 2024 09:45

Registrační známky nevadí. Používám teleobjektiv, takže netuším jestli je digi zoom o.k. To bych asi neriskoval.
+zdenat5 Hodnocení: +1
Ubu Mbekele

Reputace: +160

Příspěvekod shalom3 » 8. říjen 2024 13:51

Jak to, že registrační známky nevadí? Copak se na vovečky a kravičky nevztahuje GDPR? To je teda ale diskriminace! ;)
(Mimochodem, na fotkách jim to dříve vadilo, tak jsem ta čísla musela rozmazávat).
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Ubu Mbekele » 8. říjen 2024 14:34

shalom3 píše:Jak to, že registrační známky nevadí? Copak se na vovečky a kravičky nevztahuje GDPR? To je teda ale diskriminace! ;)
(Mimochodem, na fotkách jim to dříve vadilo, tak jsem ta čísla musela rozmazávat).

U misí je už skoro všechno jedno. Berou i domy s nápisy, atuta se značkami, mekáč, kejefsì, psí boudy i anonymní lidi s ksichtem trochu stranou. Ona si to AI přebere.
Ubu Mbekele

Příspěvekod Painter » 8. říjen 2024 17:09

Ubu Mbekele píše:...jestli je digi zoom o.k. To bych asi neriskoval...

Díky, no u domů jsem zoomoval a normálně brali (tam jsem dával tak 2x zoom). Ale na 5x zoom už je to fakt docela hnus tak nevím. Zatím mi žádnou misi nevyhodili, tak ani nevím jestli je to možné. Dneska se mi zase něco povedlo. Přilétla mi do práce vroubenka tak jsem ji fotil (téměř 700 fotek). Jel jsem domů že vyzkouším jestli to projde a při kopírování se ozval zvuk jako když je kopírování hotové ale zřejmě došlo jen k chybě při kopírování no a já jsem si smazal všechny fotky. Takže mi jich zbylo 120 a hledat teď znova vroubenku se mi nechce. Jsem pěkně nas... Asi zase začnu mazat jen přes Del a né rovnou Shift+Del
+Ubu Mbekele Hodnocení: +1
Painter

Příspěvekod joncko » 8. říjen 2024 20:33

Painter píše:
Ubu Mbekele píše:...jestli je digi zoom o.k. To bych asi neriskoval...

Díky, no u domů jsem zoomoval a normálně brali (tam jsem dával tak 2x zoom). Ale na 5x zoom už je to fakt docela hnus tak nevím. Zatím mi žádnou misi nevyhodili, tak ani nevím jestli je to možné. Dneska se mi zase něco povedlo. Přilétla mi do práce vroubenka tak jsem ji fotil (téměř 700 fotek). Jel jsem domů že vyzkouším jestli to projde a při kopírování se ozval zvuk jako když je kopírování hotové ale zřejmě došlo jen k chybě při kopírování no a já jsem si smazal všechny fotky. Takže mi jich zbylo 120 a hledat teď znova vroubenku se mi nechce. Jsem pěkně nas... Asi zase začnu mazat jen přes Del a né rovnou Shift+Del

z karty by sa mali dať súbory zachrániť aj ak si ich vymazal... je na to kopa programov ktoré ti dokážu obnoviť aj vymazané súbory ;) - teda ak ešte neboli prepísané nejakými inými súbormi -
joncko

Reputace: +26

Příspěvekod Painter » 9. říjen 2024 00:14

joncko píše:z karty by sa mali dať súbory zachrániť aj ak si ich vymazal... je na to kopa programov ktoré ti dokážu obnoviť aj vymazané súbory ;) - teda ak ešte neboli prepísané nejakými inými súbormi -

Kopa programu je ale uz jsem v minulosti parkrat resil a pokud smazes pres Shit+del natrvalo tak to moc nejde. Naposledy jsem si zformatoval spatny disk, po par pokusech nekolika programy jsem posilal do Prahy primo do servisu pro obnovu dat. Ani oni to "normalnim" zpusobem neobnovili a napsali mi ze mohou dat do programu vyzkum - potrva mesice az roky a cena tusim byla od 60k.
Navic ted jsem fotil na interni pamet Iphone. Uz jsem ani nezkousel to obnovit. Holt 3 hod prace je v pr...
Painter

Příspěvekod Pavson » 11. říjen 2024 17:12

Zdravím máte někdo zkušenost s Bezplatná sbírka Adobe Stock. Mohu tan nominovat položky za 17 352 US$ Vesměj jsou to videa která se nikdy neprodala.. Má to smysl to nominovat? Máte někdo zkušenost?
Pavson

IP: 109.81.92.1xx

Příspěvekod Ubu Mbekele » 11. říjen 2024 18:22

Pavson píše:Zdravím máte někdo zkušenost s Bezplatná sbírka Adobe Stock. Mohu tan nominovat položky za 17 352 US$ Vesměj jsou to videa která se nikdy neprodala.. Má to smysl to nominovat? Máte někdo zkušenost?

Určitě se to vyplatí, vždy z balíku vyhodím soubory s více prodeji a zbytek jim nechám.
Ubu Mbekele

Příspěvekod Pavson » 11. říjen 2024 18:37

Ubu Mbekele píše:
Pavson píše:Zdravím máte někdo zkušenost s Bezplatná sbírka Adobe Stock. Mohu tan nominovat položky za 17 352 US$ Vesměj jsou to videa která se nikdy neprodala.. Má to smysl to nominovat? Máte někdo zkušenost?

Určitě se to vyplatí, vždy z balíku vyhodím soubory s více prodeji a zbytek jim nechám.

a jaká je úspěšnost? kolik Vám vybrali z várky.. já mám přes 2400 položek k nominaci.. i kdyby z toho vybrali jen 1/4 tak je to krásný výdělek..
Pavson

IP: 109.81.92.1xx

PředchozíDalší

Zpět na Fotolia