Upload na Dreamstime

Re: Upload na Dreamstime

Příspěvekod TomasK » 17. září 2024 13:04

Tak problem s nahravanim vyresen. Psal jsem na podporu a pry si mam vymazat historii, nebo zkusit jiny prohlizec. Zafungovalo to.
Hodnocení: 0
TomasK

Reputace: +10

Příspěvekod shalom3 » 30. září 2024 15:45

Dreamstime po mně požaduje změnu hesla. Když zadám heslo, které se skládá z jednoho zvláštního znaku, čtyř písmen (z toho jedno velké), dalšího znaku a čtyř číslic, tak mě to nepustí, že to heslo je slabé, přitom podobně složená hesla používám i v bankingu. Má někdo podobný problém?
shalom3

Reputace: +1125

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 30. září 2024 21:04

Ano, mě se stalo přesně to samé. Jsem na to ale zvyklý z různých bankovních aplikací - tam se to musí měnit třeba každý měsíc (teď to všechno přechází na bankovní udentitu, zajímalo by mě, jestli je to opravdu bezpečnější).
Vždycky, když musím měnit heslo, tak začnu sprostě nadávat, takže jsem vyvinul skvělý systém na nová hesla: různé sprosté nadávky proložené nějakou číselnou kombinací - když nadávám dostatečně dlouho, tak to nakonec kařdý systém vezme jako bezpečné.
+PandaWild, +shalom3 Hodnocení: +2
hypotekyfidler.cz

Reputace: +336

Příspěvekod shalom3 » 1. říjen 2024 02:06

Jo, ty nadávky jsem používala u datové schránky, když na ni musely všechny s.r.o. povinně přejít ;) . V tomto případě jsem nechala nakonec firefox, aby nastavil superbezpečné heslo skládající se asi tak z 20 znaků. To prošlo, ale musela jsem ho potvrdit ještě asi tak padesátimístným hexadecimálním kódem zaslaným na mail. Ještě že CTRL+C, jinak bych s tím asi dosud nebyla hotová (možná tak hotová z toho).
V každém případě ty úžasné zisky na Dreamstime stojí za takové zabezpečení :mrgreen:
+PandaWild Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1125

Příspěvekod Fauren » 24. říjen 2024 17:30

Musím říct, že jestli je u mě fotobanka, která opravdu u mě vůbec nejede je to Dreamstime.. Tam se mi prodeje, tak zastavily, že už kvůli tomu jejich pitomému nahrávání uvažuji, že ji zahodím... To už mi více vydělává 123RF, kde jsem nenahrál nic poslední rok...
Fauren

Reputace: +64

Předchozí

Zpět na Dreamstime