výdělek Istock

Re: výdělek Istock

Příspěvekod Kuliparek » 25. říjen 2024 14:33

Host píše:
PaM píše:Je to v pořádku. Mám také v downloadech April 1, jsou to výdělky za duben (od 1.do 30. dubna) :!:

Nejsou to výdělky za duben. Jsou to výdělky za březen... ;) Od 1.3. do 31.3.
První duben je datum uzávěrky. Určitě se ještě dají najít bouřlivé diskuze z doby, kdy tento systém zaváděli.

Nejde. Nejde se mi ani přihlásit na esp.gettyimage. Říkal jsem si, že jsem možná zapomněl heslo i když jsem vyzkoušel všechny kombinace, tak jsem zkusil kliknout na to, že jsem zapomněl heslo a na mail nic nepřišlo. Možná tam mají prostě výpadek.
Nebo je s tim přihlašováním chyba jen u mě? Jde vám se přihlásit na esp.getty?
Hodnocení: 0
Kuliparek

Reputace: +30

Re: výdělek Istock/ DeepMeta web

Příspěvekod navstev » 22. únor 2025 14:32

Nedávno jsem přešel z aplikace DeepMeta na internetovou verzi a moc se mi líbí, přehledná, pěkné statistiky, nahrál jsem do ní všechny staré výdělky abych zavzpomínal jak bylo :)
Akorát přes ně zatím nejde nahrávat nové fotky a videa ale snad to časem má být.
Napřed je třeba si vytvořit u nich účet a potom spárovat účet skrze údaje Istocku.

https://deepmeta.creativ.zone/
navstev

IP: 213.226.240.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Ubu Mbekele » 5. březen 2025 18:12

Teď jsem dostal mail s nabídkou trvale nevýhradního odkupu fotografií za 10 USD kus. Seznam je hezký, částka také, jen je to už napořád a tak trochu váhám. Dostali jste také něco podobného? Možná začali odkupovat portfolia před sloučením se Šutrem.
Ubu Mbekele

Reputace: +94

Příspěvekod GreatWhite » 6. březen 2025 10:43

Dostával jsem občas tyto nabídky. V emailu vždycky nadpis "Exciting Licensing Opportunity". První email mi poslali už před několika lety, chtěli odkoupit sadu fotek, každou za 4 dolary :P Tak jsem jim na to nějak odpověděl, že to je fakt málo za celoživotní odprodej. Za pár měsíců na to poslali nabídku za 8 dolarů za kus. Neprodal jsem. Teď naposledy (podzim 2024) poslali nabídku za 20 dolarů za kus. No měli to být už jenom dvě fotky a zrovna docela bestsellery. Tak to pořád ignoruji. Navíc nejde v tom balíčku fotek na odprodej, některou vybrat a nechat si ji. Takže se musí prodat kompletně celá nabídka nebo nic. A vždycky si chtěli vzít i nějaké kousky co vydělají ročně docela dost.
+Ubu Mbekele Hodnocení: +1
GreatWhite

Reputace: +156

Předchozí

Zpět na iStock