Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Ubu Mbekele » 30. červen 2025 18:47

Výběrčí daní píše:Tak, co OSVČ už jste splnili oznamovací povinnost na televizní a rozhlasové poplatky? Ohlašovací povinnost se týká i těch OSVČ, pokud mají 0 zaměstnanců. Jinak pokuta 10 000,- Kč.

To mne zajímá. Když jako fyzická osoba platím mediální vypalné za domácnost, tak jako osvč bez zaměstnanců mám zaplatit za tu samou televizi ještě jednou??? Nemám žádnou "provozovnu". To snad raději půjdu na pracák... :mrgreen:

edit: Tak jsem si strašlivě oddechl. Prý se musím jen přihlásit a když se nepřihlásím, tak mi prý pro tentokrát taky nic neudělají. To je panečku zhovadilost.... :evil:
Hodnocení: 0
Ubu Mbekele

Reputace: +159

Příspěvekod TomasK » 1. červenec 2025 10:01

To je zas takova ta vec, se kterou si nema smysl zatezovat hlavu. Kdyz platim poplatky, tak se to da okecat. Stejne nikdo neprijde. Snazi se z jalove kravy vymamit tele, misto toho aby setrili. Statni urednik neni az tak aktivni, kdyz to nedostane prikazem. Maji radi svuj klid na praci. :D
+shalom3 Hodnocení: +1
TomasK

Reputace: +32

Příspěvekod Návštěvník » 1. červenec 2025 17:29

A nyní se za televizní a rozhlasové poplatky platí v českých korunách nebo to už vláda změnila na placení pouze v bitcoinech ?
Návštěvník

IP: 51.158.204.2xx

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 1. červenec 2025 18:23

Dobrá magořina s tou tv a rohlasem, sem se teda poctivě přihlásila, nechala si vygenerovat nulu na poplatcích a dnes čtu, že jsem to vlastně neměla dělat :D
ivusakzkrabice

Reputace: +751

Příspěvekod shalom3 » 2. červenec 2025 13:16

Kdyby něco, tak já jim vysvětlím, že mi tyhle všechny informace unikly, protože televizi poctivě 25 let nesleduji a rozhlas neposlouchám. Jedině regionální rádia při jízdě autem. :lol:
Myslím, že mají ještě velký prostor, co danit - vlastně všechno, co by člověk mohl hypoteticky používat nebo vlastnit. :mrgreen:
+Marsan, +Ubu Mbekele Hodnocení: +2
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Fauren » 3. červenec 2025 19:24

Ahojte, prosím vás v čem píšete klíčová slova. Poslední dobou mi hapruje super jednoduchá aplikace Photostock:/ a budu muset asi na něco jiného přejít..
Fauren

Reputace: +67

Příspěvekod shalom3 » 3. červenec 2025 19:35

Mně vyhovoval nejlépe https://imstocker.com/en/keyworder, než jsem s tím sekla. Je to tak dlouho, že jsem si chvíli nemohla ani vzpomenout, jak se jmenuje.
A teď jsem právě zadala úkol do GPT chatu - klíčová slova pro třezalku. Výsledek mě mile překvapil.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Stanjura » 3. červenec 2025 21:43

shalom3 píše:Kdyby něco, tak já jim vysvětlím, že mi tyhle všechny informace unikly, protože televizi poctivě 25 let nesleduji a rozhlas neposlouchám. Jedině regionální rádia při jízdě autem. :lol:
Myslím, že mají ještě velký prostor, co danit - vlastně všechno, co by člověk mohl hypoteticky používat nebo vlastnit. :mrgreen:

Neznalost zákona neomlouvá. Platí i vlastníci chytrých mobilů a Internetu.
Stanjura

IP: 51.159.15.xx

Příspěvekod vlastas » 10. září 2025 10:32

Jelikož jsem s fotobankama seknul, myslím s tvorbou, pasivně to ještě trochu jede, nebo spíš poposkakuje, vzpomněl jsem si, že mám doma nevyužitý grafický tablet, který bych prodal. Kdyby měl někdo zájem

https://pc.bazos.cz/inzerat/207628118/g ... 2r-pro.php

A s nastupující AI a totálním přehlcením grafiky na netu si dávám pauzu i s digitální tvorbou, jen tak pro radost se vracím ke štětci a tužce ;)
vlastas

IP: 2a02:768:22b:ac16:a14a:284f:deb4:36xx

Příspěvekod TomasK » 10. září 2025 12:45

vlastas píše:Jelikož jsem s fotobankama seknul, myslím s tvorbou, pasivně to ještě trochu jede, nebo spíš poposkakuje, vzpomněl jsem si, že mám doma nevyužitý grafický tablet, který bych prodal. Kdyby měl někdo zájem

https://pc.bazos.cz/inzerat/207628118/g ... 2r-pro.php

A s nastupující AI a totálním přehlcením grafiky na netu si dávám pauzu i s digitální tvorbou, jen tak pro radost se vracím ke štětci a tužce ;)

Mam to uplne stejne. Mam dotaz ohledne toho XP Penu. To je ta verze s ochrannou folii? Mam Huion, ktery ma leptane sklo a tenhle XP Pen jsem si chtel puvodne poridit, tak me zajima, jak casto se musi folie menit?
TomasK

Reputace: +32

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse