| Hodnocení: 0 |
Videí bývá míň než obrázků a pracněji se vytvářejí, proto mi nepřipadalo být moc pracné mít uchované keywords a název u videí v textovém souboru (se stejným jménem) a při vystavování to z něj jen přenášet. Vždyť je to dostatečně rychlé.Bananaboy píše:...a jediné čo mi bráni ich nahrať sú kľúčové slová...
77jaron píše:Dnes jsem zkousel nahravat pres Octopus,slo to dobre,neanglictinari se tim taky dokazou prokousat je to celkem intuitivni a zdarma i nejvyssi verze.Presli z placeni mesicne na donate...Pouze kazdy mesic si musis obnovit jednim klikem pozadovany stupen
vectorlib píše:77jaron píše:Dnes jsem zkousel nahravat pres Octopus,slo to dobre,neanglictinari se tim taky dokazou prokousat je to celkem intuitivni a zdarma i nejvyssi verze.Presli z placeni mesicne na donate...Pouze kazdy mesic si musis obnovit jednim klikem pozadovany stupen
Octopus je dobrý program, ale vývojář ukončil podporu. Pro tento program už nebudou dostupné aktualizace ani technická podpora.
Navíc, bezplatný účet v StockSubmitter neznamená demoverze. Je to plně funkční verze omezená pouze počtem uploadu.
77jaron píše:Dnes jsem zkousel nahravat pres Octopus,slo to dobre,neanglictinari se tim taky dokazou prokousat je to celkem intuitivni a zdarma i nejvyssi verze.Presli z placeni mesicne na donate...Pouze kazdy mesic si musis obnovit jednim klikem pozadovany stupen
PandaWild píše:Videí bývá míň než obrázků a pracněji se vytvářejí, proto mi nepřipadalo být moc pracné mít uchované keywords a název u videí v textovém souboru (se stejným jménem) a při vystavování to z něj jen přenášet. Vždyť je to dostatečně rychlé.
Bananaboy píše:77jaron píše:Dnes jsem zkousel nahravat pres Octopus,slo to dobre,neanglictinari se tim taky dokazou prokousat je to celkem intuitivni a zdarma i nejvyssi verze.Presli z placeni mesicne na donate...Pouze kazdy mesic si musis obnovit jednim klikem pozadovany stupen
Ako sa ti podarilo rozbehať Octopus? Program sa mi síce otvorí, ale keď v stromovej štruktúre adresárov nájdem adresár s obrázkami a kliknem naň, tak sa mi nenačítajú do okna programu a nemôžem s nimi pracovať. Tým pádom je pre mňa Octopus nepoužiteľný. Neviem kde môže byť chyba. Mám Windows 7 (64bit)
| +NaturaLinda | Hodnocení: +1 |
Zpět na Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.