Důvod zamítnutí

Re: Důvod zamítnutí

Příspěvekod Bananaboy » 13. leden 2015 17:49

Tak... Na Shutterstocku opäť zamestnali na miesto editora nejakého,
iniciatívneho megahňupa! :lol:

Doteraz mi brali ilustrácie s "long shadow" efektom úplne v pohode. Každý kto robí long shadow ilustrácie vie, že sa tento efekt robí pomocou nástroja Blend a je dátovo dosť náročný na veľkosť eps súboru. Preto treba počet krokov blendu znížiť na minimum aby sa ilustrácia zmestila do
15 MB limitu. Tým pádom je okraj tieňa zubatý. Doteraz im to nevadilo, lebo vedeli, že šikovný grafik, ktorý si ilustráciu kúpi si zvýši počet krokov blendu na pár kliknutí. V dnešnej dávke mi kompletne vyhodili všetky ilustrácie s long shadow efektom s dôvodom "Edges--Paths are sloppy and/or poorly constructed."

Ach jo! :lol:
Hodnocení: 0
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod styna » 13. leden 2015 18:42

Fotolia zaměstnala taky podobného. Zamítá teď vše krom vektorů. Jakýkoli styl, teximontáže, abstrakce... Ze čtyřiceti mi prolezli čtyři věci. A pak proleze synova kresba, kterou jsem dozdobila motýlama a zkusila to poslat :lol:
styna

Reputace: +40

Příspěvekod Ravennka » 13. leden 2015 18:52

Za to vektory berou teď doslova všechny... tohle jsem třeba fakt nečekala, že Foto vezme http://www.shutterstock.com/cs/pic-2432 ... -1-12&ws=1 :lol:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod honza286 » 13. leden 2015 23:25

Na šutru vyhazují poslední dobou opravdu vše, fotolia občas něco projde, 123rf stále skoro vše projde, alamy totéž, dreamstime takových 70 %, ale strašně dlouho to trvá...
honza286

Reputace: +70

Příspěvekod shalom3 » 13. leden 2015 23:50

Šutr mi už delší dobu bere skoro všechno (ojediněle vyhodí něco kvůli bitmapě). Na Ft a Dt se už ani nenamáhám dávat textury, to vyhazují beze zbytku, vektorů berou většinu. Na 123rf a Depositu mi nevyhodili ještě vůbec nic, přičemž se skoro vůbec nic neprodalo :D , tedy přesně řečeno 3 kousky na Depositu.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Ravennka » 14. leden 2015 00:07

Já být Tebou, tak tu Foto a Dt zkouším, protože u Dt hodně couvli v poslední době (imho) a když se podíváš tady co mám na SS teď nejnovější až po hromadu výjevů z Texigenu http://www.shutterstock.com/portfolio/s ... hod=newest tak tohle komplet mi vzali i na Fotolii i na Dt. A že něco jsou hodně jednoduché textury :D

Obecně mi přijde, že na Dt berou věci, které by dřív vyhazovali. Jediné, co mi vadí, je to jejich bazírování na 1 barevné variantě a přes tu nejede vlak =/
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Lenka » 14. leden 2015 06:11

Na 123 RF mám pravidelné prodeje cca 5 kousků měsíčně zhruba od portfolia = 1000 ks. Teď zrovna prodali synovy zuby. :-D http://www.123rf.com/photo_27853565_ope ... child.html Je to hodně úchylná fotobanka, co se týče výběru věcí. Pokud ti berou vše, pak to dřív nebo pozdějc prodaj. Kdyby mysleli, že to nedokážou prodat, nevzali by to. Ale může to nastat až za 3 roky....
DT je hodně nevyzpytatelnej, půl roku nic, a včera mi prodal dva obrázky po dvou dolarech (předplatný) - wtf? no to já nevím. :-D
Fotolia vyhazuje vektory i textury momentálně, ale zase se tam celkem prodává, když se člověk trefí. Je to ideální fotobanka pro "3 geniálně blbé obrázky a zbytek balast".
Deposit mi věci, které se jinde prodávají, většinou vrací jako komerčně nezajímavé. Zatím jsem nepochopila, co přesně chtějí prodávat. :lol:
SS bere vše a momentálně i prodává vše, ale je to otázka času, než zase změněj vyhledávací algoritmus. Nejspíš je to na spadnutí, nebo už to spadlo a projeví se to během pár dnů. Už příliš dlouho to funguje až moc dobře. :twisted:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod kelley » 14. leden 2015 07:47

Aha, tak to je trend... Už mě taky začalo trochu frustrovat, že mi na SS ani na Fotilii nic neberou... Říkal jsem si, že bych se ve focení tak zhoršil ? Ale zato si mě oblíbili na iStocku :) Na DT mi taky většina prochází... až na to schvalování po dvou týdnech :roll:
Blog o tom, co mě momentálně baví - tanec, turistika, fotografování, hudba... http://milpal.cz
kelley

Reputace: +17

Příspěvekod Protos » 14. leden 2015 09:50

Se ani nedivím že tak odmítají - asi vybírají jenom to nejlepší :ugeek:
STATISTIKY SHUTTERSTOCK: 364 900 nové fotografie přidané tento týden :roll:
Protos

Reputace: +6

Příspěvekod Bananaboy » 14. leden 2015 10:13

Inak som s prijímaním ilustrácií na Shutterstocku spokojný. Berú všetko. Len nechápem, čo im začalo vadiť na long shadow efekte. Už mám v portfóliu x ilustrácií s týmto efektom a zubatým tieňom a nevadilo im to. Napríklad táto:
http://www.shutterstock.com/pic-2273758 ... -1-14&ws=1

Tá bola kvôli tomu textu poriadne dátovo náročná a musel som tieň zredukovať na minimum, aby som sa vošiel do 15 MB. Keby ste videli aký je ten tieň v eps súbore zubatý, tak zaplačete! A aj napriek tomu ju zobrali. Tak ja dúfam, že vyhodenie ilustrácií s long shadow efektom z poslednej dávky bol len náhodným rozmarom nejakého, neznalého, editorského zelenáča a že ich budú aj naďalej brať, pretože mám takých ilustrácií čakajúcich na spracovanie pre fotobanky ešte na disku plno.
Bananaboy

Reputace: +1077

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock