Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Re: Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Příspěvekod Hamin » 3. červen 2020 12:51

Koukal jsem na to, toto je psané, tak je to asi jasné. Jak jsem říkal. Na fotky mají velké nároky a tak kdo chce uploadovat, musí projít výběrkem na Envato Elements.

"To apply to become a photos author you need to Apply to Become an Elements Author

For more information go to our Help Centre Article"
Hodnocení: 0
Nikon D7100, Sigma 17-55 f2.8 OS HSM, Sigma APO EX DG 70-200 f2.8 MACRO II, AF-S Nikkor 35mm f1.8, Nikkor AF D Micro 60mm f2.8, Flash SB-700, Softbox 60x60 for SB flash
Hamin

Reputace: +82

Příspěvekod jakubh » 3. červen 2020 12:57

Uff samé drobáky za 0.10 a 0.14 ... toto je strašné...
jakubh

IP: 87.244.229.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Návštěvník » 3. červen 2020 13:06

Pavson píše:funguje Vam shutterstock? :D
502 Bad Gateway :-D

Funguje.
Návštěvník

IP: 89.103.152.xx

Příspěvekod JDF_ » 3. červen 2020 13:07

castyhost píše:podivejte na Unsplash a Eyeem co za unikatni fotky jsou lidi schopni rozdavat zadarmo ci za srdicka....

Jak zadarmo? Zrovna včera jsem tam pět fotek nahrával. :?
JDF_

IP: 37.48.21xx

Příspěvekod TomasK » 3. červen 2020 13:26

Za sebe musim rict, ze budu dal na SS pridavat nove obrazky. Zajimave je, ze cim vic klesa vydelek na SS, tak tim vic mi stoupa na Adobe nebo iStocku. Na fotobankach jsem od roku 2016 a rok pred tim jsem zacal s ikonobankami. V te dobe bylo velmi vyhodne kreslit ikony, ale jak uz to tak byva, tak zisk z prodeje jedne ikony klesl take na 0,000nic, takze tenhle trend se bohuzel asi promitne vsude z duvodu velkeho mnozstvi grafickych podkladu a na to je treba si zvykat. Mimochodem, aby to nevyznelo tak negativne, tak i kdyz u ikon to byva 0,000nic, tak i z toho nic pri velkem mnozstvi se da neco vykresat. Horsi je, ze zacinaji mit dlouhe schvalovaci procesy. Nekdy i 20 tydnu.
TomasK

Reputace: +32

Příspěvekod ivusakzkrabice » 3. červen 2020 13:35

Si říkám, jestli by nebylo lepší zrušit mapku a přehled prodejů a stejně jako iStock to posílat jednou za měsíc.. mě je z toho totiž fakt blbě..
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Začátečník » 3. červen 2020 13:45

Včera přiletělo 30 centů za 3 předplatná a jednou "jednotlivé a ostatní", tam to bylo...11 centů. Nemá to smysl.
Začátečník

IP: 213.195.235.xx

Příspěvekod Začátečník » 3. červen 2020 13:47

Nějak se mi zdá, že oni nové fotky nepotřebují a ani nechtějí. Mohou firmu zeštíhlit, přestat platit Indy, oni vlastně všechny fotky už mají a bude jim to řadu let vydělávat i kdyby už nedostali ani fň.
+PandaWild Hodnocení: +1
Začátečník

IP: 213.195.235.xx

Příspěvekod admin » 3. červen 2020 13:50

TomasK píše:Za sebe musim rict, ze budu dal na SS pridavat nove obrazky. Zajimave je, ze cim vic klesa vydelek na SS, tak tim vic mi stoupa na Adobe nebo iStocku. Na fotobankach jsem od roku 2016 a rok pred tim jsem zacal s ikonobankami. V te dobe bylo velmi vyhodne kreslit ikony, ale jak uz to tak byva, tak zisk z prodeje jedne ikony klesl take na 0,000nic, takze tenhle trend se bohuzel asi promitne vsude z duvodu velkeho mnozstvi grafickych podkladu a na to je treba si zvykat. Mimochodem, aby to nevyznelo tak negativne, tak i kdyz u ikon to byva 0,000nic, tak i z toho nic pri velkem mnozstvi se da neco vykresat. Horsi je, ze zacinaji mit dlouhe schvalovaci procesy. Nekdy i 20 tydnu.

Jen pro zajímavost, kde se prodávají ikony?
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod mada » 3. červen 2020 14:06

ivusakzkrabice píše:Si říkám, jestli by nebylo lepší zrušit mapku a přehled prodejů a stejně jako iStock to posílat jednou za měsíc.. mě je z toho totiž fakt blbě..

Taky si říkám. :D Na iStocku byly některé částky ještě mnohem horší, pak jsem přestala rozklikávat ten Excel, aby mě to nedeprimovalo, a od té doby jsem v pohodě. :D Ten Šutr ale fakt zamrzí, když člověk vidí, o kolik tisíc Kč měsíčně teď najednou bude mít míň...
Hlavně jsem se vždycky orientovala převážně na Shutterstock (byť mi dělal jen něco přes 40 procent výdělků z fotobank), takže si teď v téhle první fázi, než něco vymyslím :) , říkám: Ty jo, proč já vlastně platím za kurzy, abych se naučila fotit líp, proč si zkouším nějaké tvůrčí fotky, které mi s přípravou zaberou několik hodin, proč si chci kupovat lepší foťák a objektivy, když pak stejně svoje fotky budu prodávat za 2 koruny čtyřicet?
+PandaWild, +kasparv Hodnocení: +2
mada

Reputace: +5

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock