Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Re: Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Příspěvekod Pepino » 18. červen 2020 10:54

Mno, vsechny prodeje tento mesic po 10c. Hodne motivujici dale tvorit a prispivat. :lol:
+jura_dolezal, +kasparv, +zdenat5 Hodnocení: +3
Pepino

IP: 2a00:ca8:142c:4c01:4808:1ea0:bb59:8bxx

Reputace: 0

Příspěvekod GreatWhite » 18. červen 2020 11:04

už to začíná mít tragikomický nádech :D někdo by jim měl říct, že zatím dělají přesně to, co vedení SS očekávalo.
+zdenat5 Hodnocení: +1
GreatWhite

Reputace: +175

Příspěvekod PandaWild » 18. červen 2020 11:15

$$ v emailu vyzývá k tvorbě "Protest Art" - takže jsou za "STOP $0.10" dokonce i rádi! :-)
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod shalom3 » 18. červen 2020 11:35

GreatWhite píše:už to začíná mít tragikomický nádech :D někdo by jim měl říct, že zatím dělají přesně to, co vedení SS očekávalo.

Jo, to bych dokázala pochopit, že museli předpokládat odliv a že ho i chtěli, když si to zprasili tím, že tam pustili tuny braku. Dokáží ale zajistit, že jim neodejdou špičkoví autoři, kteří se budou cítit jejich krokem degradováni? Aby to ve výsledku nedopadlo tak, že jim tam zůstane jen špatný průměr a podprůměr.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod zdenat5 » 18. červen 2020 11:45

shalom3 píše:
GreatWhite píše:už to začíná mít tragikomický nádech :D někdo by jim měl říct, že zatím dělají přesně to, co vedení SS očekávalo.

Jo, to bych dokázala pochopit, že museli předpokládat odliv a že ho i chtěli, když si to zprasili tím, že tam pustili tuny braku. Dokáží ale zajistit, že jim neodejdou špičkoví autoři, kteří se budou cítit jejich krokem degradováni? Aby to ve výsledku nedopadlo tak, že jim tam zůstane jen špatný průměr a podprůměr.

Pokud ovšem těm žádoucím nehodí slušnou kompenzaci ztráty - pokud by to tak bylo každý měsíc - tak proč ne. Otázka je - jestli to vydrží. Já mezi vyvolené nepatřím - moje ztráta bude min. 50%. Zdá se mi ale, že se v tom šutráci docela melou - najednou se mi v portfoliu objevily dříve odmítnuté - podobné - vektory. :lol: :mrgreen:
+Berunin Hodnocení: +1
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod GreatWhite » 18. červen 2020 12:07

shalom3 píše:

myslím, že ty nejlepší budou řešit individuálně když tak. originální kvalitní portfolia možná zlanaří do Offsetu...já bych to tak na jejich místě udělal. ale ten úbytek stejně nebude tak tragický.
Hodnocení: 0
GreatWhite

Reputace: +175

Příspěvekod ivusakzkrabice » 18. červen 2020 12:14

Právě jsem objevila, že už je na iStocku report za květen. To je ještě větší trága. Průměr na fotku vychází na 0,3 USD. Zatím na SS ač mě to sere je průměr bez započítání jednoho 50 USD prodeje 0,4 USD. S mým mainstreamových portfoliem si bude asi lepší zvyknout na nové ceny, obávám se, že kdybych se připojila k "microstock revoluci", tak jen uslyším jak někdo volá z okna na Empire state building: "Jo, hurá, tak jsem se zbavili dalšího cvakaře." a k tomu otevírá šáňo. A takovou radost jim třeba možná udělám nejdřív po vyhodnocení někdy v září.
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Host » 18. červen 2020 13:31

Zacaly se velmi dobre prodavat nove soubory. Opet v desitkach prodeju za den u jednoho. Zacali platit stavkokaze... :D Tak ted to bude ta prava challenge.... ;)
Host

IP: 85.163.114.xx

Příspěvekod Návštěvník » 18. červen 2020 13:47

Host píše:Zacaly se velmi dobre prodavat nove soubory. Opet v desitkach prodeju za den u jednoho. Zacali platit stavkokaze... :D Tak ted to bude ta prava challenge.... ;)

Tak taková paráda se mi vyhýbá :D
Návštěvník

IP: 89.103.152.xx

Příspěvekod ivusakzkrabice » 18. červen 2020 13:49

Host píše:Zacaly se velmi dobre prodavat nove soubory. Opet v desitkach prodeju za den u jednoho. Zacali platit stavkokaze... :D Tak ted to bude ta prava challenge.... ;)

Myslíš po desítkách centů, že? :D Mě sem tam i po dvanácti centech.. 8-)
+Marian Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Reputace: +752

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock