Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Re: Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Příspěvekod zdenat5 » 26. červen 2020 13:22

ivusakzkrabice píše:
zdenat5 píše:Email od úchylů SS . LGBTQ+ Stock Photos Need an Update: Here’s What to Submit Tohle je fakt důležité - prasárny a úchylky negrů - to je zajímá - howada -ne naše výdělky - a vy zdejší jim podobní úchylové - naserte si. Klidně mi to tady zrušte - prasárny podporovat nebudu. FUJ :lol:

Vše, co je nenormální má být normální, vše, co je (snad ještě teď) normální je nenormální..
..Vůbec se tím nevzrušuj, to je přece v dnešní době naprosto normální, ne? 8-)

No jo - já už jsem stará a neprogresivní - a hlavně je mi tak líto těch dětí. :|
Hodnocení: 0
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod ivusakzkrabice » 26. červen 2020 13:36

zdenat5 píše:
ivusakzkrabice píše:
zdenat5 píše:Email od úchylů SS . LGBTQ+ Stock Photos Need an Update: Here’s What to Submit Tohle je fakt důležité - prasárny a úchylky negrů - to je zajímá - howada -ne naše výdělky - a vy zdejší jim podobní úchylové - naserte si. Klidně mi to tady zrušte - prasárny podporovat nebudu. FUJ :lol:

Vše, co je nenormální má být normální, vše, co je (snad ještě teď) normální je nenormální..
..Vůbec se tím nevzrušuj, to je přece v dnešní době naprosto normální, ne? 8-)

No jo - já už jsem stará a neprogresivní - a hlavně je mi tak líto těch dětí. :|

Fakta jsou taková, že i tohle přejde, je to módní vlna.. přejde a přijde nová ještě horší..
Jako příklad dobře poslouží slavné "mítůů" a kde je "mítůů" dnes? Malá nápověda.. https://www.novinky.cz/zahranicni/clane ... u-40328619 ;) :)
+zdenat5 Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod zdenat5 » 26. červen 2020 13:54

Máš pravdu - je mi z toho všeho nějak těžko - i přes slušný výdělek na SS :|
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod Začátečník » 26. červen 2020 14:00

Ne, tohle už není můj svět. Ještě donedávno jsem stíhal se přizpůsobovat běhu světa, ale teď už fakt ne a ani nechci. Poslední email od šútru mě docela dorazil.
Začátečník

IP: 213.195.235.xx

Reputace: 0

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 26. červen 2020 14:29

Začátečník píše:Ne, tohle už není můj svět. Ještě donedávno jsem stíhal se přizpůsobovat běhu světa, ale teď už fakt ne a ani nechci. Poslední email od šútru mě docela dorazil.

Tedy, jestli ti je víc než 80, tak to beru, jinak ne. Amerika asi padne, ale obnovíme Rakousko-Uhersko :lol:
+shalom3 Hodnocení: +1
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod Host » 26. červen 2020 14:56

hypotekyfidler.cz píše:
Začátečník píše:Ne, tohle už není můj svět. Ještě donedávno jsem stíhal se přizpůsobovat běhu světa, ale teď už fakt ne a ani nechci. Poslední email od šútru mě docela dorazil.

Tedy, jestli ti je víc než 80, tak to beru, jinak ne. Amerika asi padne, ale obnovíme Rakousko-Uhersko :lol:

Amerika nepadne, jen prijde pan, ktery se uz nezakeca... a bude nejspis i chytrejsi nez ten trouba s knirkem a patkou. Potom se teprve budeme divit... Bohuzel...
Host

IP: 46.135.69.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod GreatWhite » 26. červen 2020 14:58

já mám pocit, že tady to pozitivní protěžování LGBTMLSPRXYQ+ a Black Lives Matter a já nevím co ještě občas leze na nervy i samotným LGBTMLSPRXYQ+ a černochům..atd, tedy aspoň těm s mozkem, kteří si uvědomují, že žijí v nejliberálnější a nejvíc tolerantní době a společnosti v historii lidstva
https://www.youtube.com/watch?v=kWP_0wEV5UM
GreatWhite

Reputace: +175

Příspěvekod Bananaboy » 26. červen 2020 17:14

Host píše:https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/vychodni-evropa-liberalni-demokracie-silny-vudce-konspirace-pruzkum-globsec.A200624_144142_zahranicni_aha
:|

Ja ti neviem odkiaľ ten pisálek berie informácie, pretože führer (Ko)Kotleba získal v posledných voľbách menej hlasov, ako v tých predchádzajúcich. Takže na Slovensku sa žiadne volanie po silnom vodcovi neozýva. Alebo je také tiché, že ho počujú len netopiere. :lol:
Mimochodom jedného, kardinálneho, arcizmrdovského vodcu sme sa práve zbavili a zo zlodejín ktoré so svojími kumpánmi napáchal sa budeme ekonomicky liečiť ešte minimálne 20 rokov!
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod PandaWild » 26. červen 2020 17:21

Bananaboy píše:...Mimochodom jedného, kardinálneho, arcizmrdovského vodcu sme sa práve zbavili a zo zlodejín ktoré so svojími kumpánmi napáchal sa budeme ekonomicky liečiť ešte minimálne 20 rokov!
Zas o krok napřed, nás to teprve čeká. :cry:
+Bananaboy, +ivusakzkrabice Hodnocení: +2
PandaWild

Reputace: +2006

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock