Niki píše:Ahoj, taky vám nejde celý Shutterstock? Už půl hodiny se snažím dostat na jejich web a neustále to hlásí, tato webová stránka není dostupná.
Mne funguje normálne.
Niki píše:Ahoj, taky vám nejde celý Shutterstock? Už půl hodiny se snažím dostat na jejich web a neustále to hlásí, tato webová stránka není dostupná.
Hodnocení: 0 |
Bananaboy píše:Mimochodom všimli ste si novinku na Shutterstocku? Ku vektorom ponúkajú na stiahnutie aj "Large" veľkosť v JPG.
admin píše:Teď na to koukám a buď nejdem v testované skupině a nebo je to trochu jinak - přijde mi, že se u mě zobrazuje možnost stažení JPG v té velikosti, v jaké jsem nahrával ten JPG preview. Ale protože to nahrávám ve velikosti cca 16 MPx, tak jsou to docela velké formáty
Anika píše:Mimochodem, všimli jste si další novinky? V možnostech třídění obrázků je kromě new, popular a relevant ještě undiscovered (relevant tam bývalo?). Jsou tam jen obrázky, které se ještě nestáhly.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
CanStockPhoto
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Stockfresh
Yaymicro
Featurepics
MostPhotos
Graphic Leftovers
Cutcaster
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.