I mně berou poslední dobou na SS skoro všechno, ojediněle něco vyřadí kvůli technickým problémům. Hned to opravím a pošlu znovu, pak to projde. Ale teď se několik dnů už vůbec nic neprodalo. Udělala jsem následující pokus, protože jsem chtěla zkusit, zda by se některé obrázky ukázaly po zadání klíčových slov. Nastavila jsem tedy filtr na slovo "Christmas" a jako další podmínku vektor+nové a začala jsem listovat výsledky. Byla jsem z toho dost v šoku. Asi tak třetí stránka výsledků byla doslova oplakátována stále stejným pozadím z nějakých sněhových vloček, vždy v jiném barevném provedení. Přišlo mi to jako nějaká forma grafického "spamu". Je to portfolio nějakého rusáka. Nechápu, jak se někdo nestydí, tam poslat stejný obrázek asi tak 50x a také nechápu, jak to mohou redaktoři pustit. Pak jsou slušné věci tímto brakem doslova zaházené. A podobných "nádher" jsem objevila ve výsledcích ještě řadu - jediný obrázek pokaždé jinak, pokaždé chutně a výživně
. Myslím, že zákazníka musí otrávit listování těmito zběsilostmi. Nic proti tomu, když někdo vytvoří ze svých dřívějších obrázků nějakou modifikaci, ale co je moc, to je příliš. Poslední dobou DT a Fotolia vyhazují řadu prací s tím, že nejsou dost originální.