hypotekyfidler.cz píše:Tak to v tom případě vypadá, že to byl někdo přímo ze Shutterstocku a zaměřoval se schválně na malé částky a střídal oběti, aby nevzbudil příliš velkou pozornost. A teď už ho chytli a buď se jim podařilo získat peníze nazpátek nebo nechtějí, aby se to nějak rozmazávalo.
Dlouhodobě mezi služebně staršími panují dohady o manipulaci s výdělky, stahováním a především o určitém "stropu" pro daného kontributora a období... Čerti vědí do jaké míry je to pravda, ale dlouhodobě pozoruji, že tučnější jednotlivé prodeje bývají provázeny výrazným poklesem subs, nebo on demand. Výdělek se kupodivu stále drží na skoro stejné úrovni a vždy po nějaké době (cca roce) přijde schod, kdy spadnu o kus níž a zase se to chvíli drží. Podobně to fungovalo i v době, kdy jsem stoupal po schodech vzhůru. Dokonce jsem kdysi udělal pokus a domluvil se se zákazníkem na větším objemu stahování v několika dnech, normálně by si to rozložili do několika týdnů. Byl konec měsíce, tak jsem si říkal jak mi to nakopne výdělek. Omyl! Nárůst byl minimální, protože ostatní stahování proporcionálně kleslo... Je to jenom náhoda??? Nemám bohužel možnost něco podobného dělat pravidelně, abych si to potvrdil...