shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod ledinka » 17. září 2015 11:05

je mozne, ze maji te na SS moc vanocnich motivu?
mi vcera schvalili balik (spis balicek) nekolika vektoru a vsechny krome vanocnoch mam uz v portfoliu. Dokonce mam i schvaleny a v portofilu jeden, ktery sjem musela opravit. Ale teda neni vanocni.

Pocitam, ze pockam tech 72 hod akdyz se stale neobjevi, tak napisu na podporu...

Ma to tak jeste nekdo?
Hodnocení: 0
ledinka

Reputace: +1

Příspěvekod Mike » 17. září 2015 19:49

ledinka píše:Ma to tak jeste nekdo?

Mrkni do složky Portfolio - Approval status: images zda máš to jalo approved. Zpoždění někdy bylo i 12 hod.
Mike

Reputace: 0

Příspěvekod ledinka » 17. září 2015 20:42

ale jo, to tam mam, jen me prekvapilo, ze vsechny byly schvalene naraz a jen ty vanocni se v portfoliu objevily az o den pozdeji (samozrejme asi tak hodinu po tom, co jsem si tu poztezovala, tak se tam objevily:))
ledinka

Příspěvekod Jana » 17. září 2015 21:20

Také se vám poslední dobou rozjely prodeje? Každý den se mi prodá skoro jednou tolik fotek než je obvyklé. Především evropská města a památky. Divné je že většina jde podle mapky do Afriky. Konečně trochu pohybu :D
Jana

IP: 193.86.92.1xx

Příspěvekod Návštěvník » 17. září 2015 21:22

Kožený nebo Krejčíř plánujou zas něco u nás rozjet ;-)
Návštěvník

IP: 92.240.185.2xx

Příspěvekod havranka » 18. září 2015 05:57

ahojte, dnes ráno ma fakt prekvapili
asi pred troma týždňami som nahrala 6 fotiek, čakali na ne/schválenie niekoľko dní (dovtedy mi schvaľovali do cca 48 hodín), tak som skúsila nahrať ďalšie a tie ne/schválili do asi 24 hodín, tak som skúsila ďalšiu várku a znova bola vybavená relatívne rýchlo, pričom pôvodných 6 fotiek stále čakalo ...
napísala som na podporu, odpoveď - zmazať a nahrať znova ... ok, zmazala som, (ale nenahrala znova, pretože som bola v zahraničí a fotky som mala doma), ale zaindexovala som fotky, ktoré som tam mala práve kvôli dovolenke nachystané, boli v pohode ne/schválené ...
a čas bežal...
včera večer mi prišiel mail o ne/schválení tých pôvodných 6 fotiek (ktoré už boli zmazané, ale znova nenahrané) s tým, že pri tých, ktoré neschválili nebolo vysvetlenie ... bolo to divné, ale neriešila som to ...
no a dnes ráno sa mi v portfóliu objavilo všetkých 6 fotiek :D
ako nesťažujem sa, len ma to prekvapilo ...
havranka

Příspěvekod Anika » 18. září 2015 06:16

Zajímavé :D
Já jsem akorát vypozorovala, že když smažu některý čekající obrázek, přijde mi pak zpráva o zamítnutí bez vysvětlení. Asi to tak mají nastavené. Ale ještě se mi nikdy neobjevily v porfoliu :lol:
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod Bananaboy » 20. září 2015 13:05

Tak dnes to boli teda fofry. Obrázky schválené asi pol hodiny po nahratí. Až tak ponáhľať sa zase nemuseli. Ja som chcel, aby to bolo online v pondelok a nie už v nedeľu. :lol:

A zaujímavé je, že oznámenie o nahratí súborov mi prišlo až po schválení súborov. :lol: Prišlo mi to celkom vtipné, že najskôr prišli e-maily s potvrdením o schválení a o hodinu a pol zase e-maily v ktorých mi ďakujú za nahratý obsah a že sa naň čoskoro pozrú. :lol: :D
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod Ravennka » 20. září 2015 13:25

Dík za upozornění =) chtěla jsem nahrávat večer, tak budu nahrávat až někdy v pondělí přes den... to bude tak ideální, i když to bude trvat dýl =)

BTW dlouhou dobu jsem měla nejlepší dny úterý - středu... a nějakou dobu mi frčí pátky - co do počtu stažení i peněz... asi ještě chtějí fofrem práci zfouknout před víkendem :lol:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Bananaboy » 20. září 2015 14:45

Paráda! V jeden deň nahraté, schválené a už aj jeden obrázok predaný. To sa mi doteraz ešte nikdy nepodarilo. ;)

Inak aj u mňa tie utorky a stredy nejak slabnú. Minulý týždeň som mal napríklad na peniaze najlepší pondelok a na počet stiahnutí štvrtok.
Bananaboy

Reputace: +1080

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock