lacodk píše:prosim vas poradite mi v com moze byt chyba pri poslednom uploade mi prisli tieto chyby a nikdy sa mi to nestalo
Illustration Designation -- In order for this image to be reviewed correctly, resubmit it designated
Design Composition -- Visual elements within this illustration are poorly placed or poorly cropped.
Mismatched JPEG Thumbnail -- JPEG thumbnail does not match EPS file.
inak vsetko ukladam rovnako a robim v coreli, ale eps robim cez illustrator
dakujem
Ad designation - tuto hlášku jsem ještě neviděla, ale designation znamená také "pojmenování", zkontroluj si tedy titulek. Zároveň je možný i význam "označení", pak by to odpovídalo tomu, co psala Ravennka.
ad Design composition - není vyloučeno, že máš nějaký neviditelný objekt mimo viditelnou část kresby. Přepni si do Zobrazit - Drátěný model a zkontroluj to.
Ad Mismatched JPG Thumbnail - je pravděpodobná ta změna barevného odstínu, to bohužel Corel dělá, když exportuješ přes AI od Epsu. Jediná možnost je ten JPG v takovém případě udělat až z toho AI nebo z uloženého epsu. Setkala jsem se s tím zejména, když původní obrázek obsahoval barevné přechody, a to zejména v případě, že byly použity živější odstíny.( Jestli je to skutečně tato příčina, zjistíš hned, když si na monitoru otevřeš vedle sebe ten jpg a ten eps.)