Ala píše:Bananaboy
Tiež som si myslela že niektorí predajcovia čo predávajú originaly alebo printy alebo oblecenie asi majú dobrú reklamu. Možno že čím viac má zákazníkov tým viac mu dajú ratingov, preto sa mu viac dari, lebo je ma dobre ratingy, alebo to dobre propaguje na pitereste alebo na jekých strankach.
To ti neviem povedať. Ja som v dobe najväčšej mánie okolo predaja svojich obrazov bol zaregistrovaný snáď odhadom na 50 rôznych stránkach, kde som vystavoval obrazy a robil si reklamu. Už som bol z toho úplne popletený. Trvalo to pár rokov a absolútne k ničomu to neviedlo. Možno som to robil zle, ale to sa už teraz aj tak nedozviem. Potom som sa dal radšej na fotobanky. A teraz ľutujem, že som premárnil toľko času a že som sa nezačal fotobankám venovať skôr. Mohol som byť už niekde inde.
Čo sa týka diel toho umelca, tak sa mi nezdá, že by tvoril niečo nové, čo tu ešte nebolo. Jeho štýl mi príde už hodne okukaný. Tento rádoby "pointilizmus" sa sem stále vracia v rôznych obmenách už vyše 100 rokov. Podľa fotiek sa to nedá dobre posúdiť, ale ani technická stránka nevyzerá byť bohviečo. Ale treba mu uznať, že vie v umeleckej branži chodiť, keďže sa mu obrazy tak dobre predávajú.