shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Ala » 10. září 2015 17:26

Bananaboy Tiež záleží či sa luďom páčia viac umelecké obrazy alebo gyčové napodobeniny, ako pasova výroba, ktoré boli kopirované od druhých. Niektorí ludia nemajú vkus a kupujú Disney postavičky pre deti aj keď na Etsy to je zakázané kopírovat ale aj tak to nemá kto kontrolovať, lebo na Etsy písali v článku že spoločnosti by museli zaplatiť niekoho kto by kontroloval kopírované obrázky na Etsy.
Hodnocení: 0
Ala

IP: 78.99.18.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Ala » 10. září 2015 17:28

Bananaboy Keď zapneš tv alebo radio, musíš každý deň hodinu pozerať reklamy o produktoch, ale ty sám ako druhí umelci máš problem robiť reklamu pre svoje výrobky. Treba to využiť, ale nikoho nebaví propagacia.
Ala

Příspěvekod Bananaboy » 10. září 2015 17:44

Ala píše:Bananaboy
Tiež som si myslela že niektorí predajcovia čo predávajú originaly alebo printy alebo oblecenie asi majú dobrú reklamu. Možno že čím viac má zákazníkov tým viac mu dajú ratingov, preto sa mu viac dari, lebo je ma dobre ratingy, alebo to dobre propaguje na pitereste alebo na jekých strankach.

To ti neviem povedať. Ja som v dobe najväčšej mánie okolo predaja svojich obrazov bol zaregistrovaný snáď odhadom na 50 rôznych stránkach, kde som vystavoval obrazy a robil si reklamu. Už som bol z toho úplne popletený. Trvalo to pár rokov a absolútne k ničomu to neviedlo. Možno som to robil zle, ale to sa už teraz aj tak nedozviem. Potom som sa dal radšej na fotobanky. A teraz ľutujem, že som premárnil toľko času a že som sa nezačal fotobankám venovať skôr. Mohol som byť už niekde inde.

Čo sa týka diel toho umelca, tak sa mi nezdá, že by tvoril niečo nové, čo tu ešte nebolo. Jeho štýl mi príde už hodne okukaný. Tento rádoby "pointilizmus" sa sem stále vracia v rôznych obmenách už vyše 100 rokov. Podľa fotiek sa to nedá dobre posúdiť, ale ani technická stránka nevyzerá byť bohviečo. Ale treba mu uznať, že vie v umeleckej branži chodiť, keďže sa mu obrazy tak dobre predávajú.
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Ala » 10. září 2015 18:09

Bananaboy

Teraz sú v mode na Etsy watercolor obrazky, siluety zvierat, predmetov, zrejme to kupuju pre deti. Tiež to kopiruju je tam vela podobných.
Ala

Příspěvekod majo4688 » 11. září 2015 09:37

No tak toto sú mi veci. Vyhodia mi pred 3 dňami 40 fotiek, prevažne z dovolenky, fotených za ideálneho svetla, s dôvodom poor lighting. Tak to nahrám znova, ešte označím tú 3. poznámku pre editora a dneska mi príde mail a zase všetko vyhodené pre poor lighting. No veľmi rád by som videl toho magora :D
majo4688

Reputace: +3

Příspěvekod PandaWild » 11. září 2015 09:48

"poor ligthing" nebo "noise" nebo "focus" bývá na SS synonymum pro "nelíbí se, nuda!" (protože tuhle volbu tam editoři nemají, aby nebyli nezdvořilí).
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Bananaboy » 11. září 2015 10:25

Práve sa skončili dovolenky, tak si vieš predstaviť koľko tam asi tak teraz musia mať dovolenkových fotiek "fotených za ideálneho svetla". :lol: Oni tí editori budú radi ak polovica z nich neskončí na jednotke intenzívnej starostlivosti s akútnou alergiou na dovolenkové fotky. :lol: ;)
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Ala » 11. září 2015 12:54

Bananaboy
Na tie rovnaké ikony s roznymi farbami nemajú alergiu? Umele zvyšovanie porfólia. Je to čudne jednemu vyhodia druhým to veznmú.
Ala

Příspěvekod Host » 11. září 2015 14:28

Na Ss plati posledni leta pravidlo: nahravejte kdyz vsichni odpocivaji (svatky, dovolene) odpocivejte, nebo fotte a kreslete, kdyz vsichni nahravaji (typicky podzimni mesice). Vsechny me novejsi bestselery prijali o prazdninach a svatcich.
Host

IP: 193.86.92.1xx

Příspěvekod Lenka » 12. září 2015 09:25

Ovšem já nahrávám furt a berou taky furt. Možná to chce vyhnout se nárazům. Při 2-20 věcech denně mám 99% přijetí. Kdyby byl srovnatelný i odbyt, nezlobila bych se. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock