shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod shalom3 » 26. listopad 2020 16:50

Chtěla bych se jen tak naokraj zeptat, jak je to s MR, když na fotce (třeba krajiny) budou nějací lidé zezadu, případně jen jako siluety v protisvětle. A dále, jestli se tohle papírování vede i u fotek, které zahrnují jen ruku nebo nohu, případně třeba s nějakou anomálií, jako je jizva, nějaké poškození kůže.
Hodnocení: 0
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod basti » 26. listopad 2020 16:52

shalom3 píše:Chtěla bych se jen tak naokraj zeptat, jak je to s MR, když na fotce (třeba krajiny) budou nějací lidé zezadu, případně jen jako siluety v protisvětle. A dále, jestli se tohle papírování vede i u fotek, které zahrnují jen ruku nebo nohu, případně třeba s nějakou anomálií, jako je jizva, nějaké poškození kůže.

Už to dost často chtějí, měl jsem pár siluet nebo detailů třeba s rukou, někdy prošlo bez MR, ale spíš ne.
Bloguju o fotobankách na www.stockphotography.cz :)
basti

Reputace: +71

Příspěvekod Egeris » 26. listopad 2020 17:33

shalom3 píše:Chtěla bych se jen tak naokraj zeptat, jak je to s MR, když na fotce (třeba krajiny) budou nějací lidé zezadu, případně jen jako siluety v protisvětle. A dále, jestli se tohle papírování vede i u fotek, které zahrnují jen ruku nebo nohu, případně třeba s nějakou anomálií, jako je jizva, nějaké poškození kůže.

Záleží na fotobance. Na šutru mi normálně berou lidi zezadu i bez MR. Adobe bere siluety z dálky v pohodě, z blízka už ale chtějí MR. No a istock, ten chce MR pokaždé, když je na fotce cokoliv ve tvaru člověka. :lol:
Egeris

Reputace: +117

Příspěvekod shalom3 » 26. listopad 2020 20:08

Tak jestli si někdo stěžuje, že se mu vektory neprodávají na Shutru dobře, jde asi nesprávnou cestou. Ejhle, co jsem objevila v m-rank.net:
https://m-rank.net/?search=1714891234
nebo
https://m-rank.net/?search=1836686794

Jenže, mně by tohle asi moc nebavilo dělat...Ale ta cena 0,1/ks je tomu velice přiměřená ;)
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Za pět let » 27. listopad 2020 01:16

Skeč

:? toto už sklouzává jenom do diskuze proč něco nedělat a nehledá se příčina proč člověk prodává jenom za pětníky :?
honzo četl jsi vůbec příspěvky od weyo ? :lol:

Za 8let
:? toto už sklouzává jenom do diskuze proč něco nedělat a nehledá se příčina proč člověk prodává jenom za centíky :?
honzo četl jsi vůbec příspěvky od weyo ? :lol:

Za 10let
? toto už sklouzává jenom do diskuze proč něco nedělat a nehledá se příčina proč člověk prodává jenom za .... :lol: :lol: :lol:
+shalom3 Hodnocení: +1
Za pět let

IP: 78.99.88.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod admin » 27. listopad 2020 12:03

shalom3 píše:Tak jestli si někdo stěžuje, že se mu vektory neprodávají na Shutru dobře, jde asi nesprávnou cestou. Ejhle, co jsem objevila v m-rank.net:
https://m-rank.net/?search=1714891234
nebo
https://m-rank.net/?search=1836686794

Jenže, mně by tohle asi moc nebavilo dělat...Ale ta cena 0,1/ks je tomu velice přiměřená ;)

Zrovna to první se mi líbí - a není to úplně jednoduché to nakreslit tak, aby z toho nebyl neprodejný kýč podobný dětské kresbě. Ty barvy se ladí docela těžko.
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod Lena » 1. prosinec 2020 10:11

Ahoj, registrovala jsem se u Shutterstock. Snažila jsem se i přes odkaz, který jste uváděl. Bohužel se mi stalo, že po registraci mi přišel email, abych potvrdila účet, ale odkaz "Kliknutím sem ověřte svůj e-mail" neobsahuje žádný link. Toto se mi stalo již podruhé a tímto moje snahy zaregistrovat se u Shutterstock skončí :roll: Psala jsem jim, ale odkázali mě na jejich sekci nejčastějších dotazů, které obsahovaly podobné problémy, ale můj jsem nenašla. Kde jsem udělala chybu? Stalo se to někomu taky? Děkuji za rady.
Lena

IP: 188.175.61.xx

Příspěvekod admin » 1. prosinec 2020 10:49

Lena píše:Ahoj, registrovala jsem se u Shutterstock. Snažila jsem se i přes odkaz, který jste uváděl. Bohužel se mi stalo, že po registraci mi přišel email, abych potvrdila účet, ale odkaz "Kliknutím sem ověřte svůj e-mail" neobsahuje žádný link. Toto se mi stalo již podruhé a tímto moje snahy zaregistrovat se u Shutterstock skončí :roll: Psala jsem jim, ale odkázali mě na jejich sekci nejčastějších dotazů, které obsahovaly podobné problémy, ale můj jsem nenašla. Kde jsem udělala chybu? Stalo se to někomu taky? Děkuji za rady.

Napadá mě snad jen, zda emailový klient ten odkaz neodstranil. Co používáte za klienta?
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod Lena » 1. prosinec 2020 11:20

Používám email od Seznamu. Prohlížeč google chrome. Prohlížečem to nejspíš nebude. Přes Explorer to taky nešlo. Teď se do Shutterstocku už nemůžu dostat, protože když dám shutterstock contributor, tak mě to vítá jménem a ať zkontroluji svou emailovou schránku. A pak mám možnost zaslat email znovu, který opět přijde bez linku nebo změnit heslo. Tak jsem se moc daleko nedostala :D
Lena

IP: 188.175.61.xx

Příspěvekod Leina » 1. prosinec 2020 12:32

Tak vyřešeno. V Outlooku odkaz byl. Díky moc. Lenka
+admin Hodnocení: +1
Leina

Reputace: +1

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock