single and other

single and other

Příspěvekod old shutterhand » 4. duben 2024 11:54

Zdravím
Už som si to všimol dávnejšie - čoraz viac predajov je v kolonke Single and other. Kedysi sa mi tam občas (1-2 mesačne) objavila nejaká väčšia suma za jednorázový predaj. Teraz je v kolonke Single and other (SAO) často viac predajov ako obyčajných subscriptions. Som tomu aj celkom rád, lebo aj keď je počet predajov subscription a SAO rovnaký, celková suma v SAO je väčšia. Vie to niekto aspoň trochu vysvetliť?
Hodnocení: 0
old shutterhand

Reputace: +12

Re: single and other

Příspěvekod Ubu Mbekele » 4. duben 2024 12:26

Na tohle téma se zde už před časem vedla diskuze a nikdo k žádnému vysvětlení nedošel. Jeden čas mi připadalo jakoby šutr tuhle kategorii používal k dorovnávání příjmu na "obvyklou" úroveň u aktivních kontributorů. Teď se to kombinuje s poplatky za učení AI. Takže nic, jen konspirační teorie... :mrgreen:
+zdenat5 Hodnocení: +1
Ubu Mbekele

Reputace: +159

Příspěvekod shalom3 » 4. duben 2024 18:10

Takže k tomu jen shrnutí - cesty prodejů na fotobankách jsou víceméně temné a nejasné. Kdoví, co se tam vůbec prodává ve skutečnosti.
+zdenat5 Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod old shutterhand » 10. duben 2024 11:56

Myslím, že to bude mať iný dôvod. Asi pred 3 rokmi sa to začalo meniť a zmena bola v tom že predaje ktoré boli predtým v kolonke On demand sa akoby presunuli do Single and other. Momentálne nemám takmer žiadne predaje On demand - kedysi boli tak 3-5 denne. Ale namiesto toho mám 3 až 6 v Single and Other.
old shutterhand

Příspěvekod old shutterhand » 7. květen 2024 06:21

Sú dni keď mám predaje len v Single and Other. Sú určite lepšie ako v obyčajných Subscriptions. Síce len trochu ale predsa len lepšie. Celkovo si situáciu v Shutterstock nemaľujem rúžovo. Priemerné počty downloadov na 1 deň neustále klesajú.
old shutterhand

Zpět na Shutterstock