admin píše:Jak to tak pročítám, napadla mě ještě jedna možnost, proč došlo k zablokování - tvoje videa se obsahem shodovala s jinými videii. Prostě někdo dostal originální nápad na video, natočil ho, vydělává mu a teď Tonda natočil to samé. I to může být důvod ke zrušení účtu. Sám jsem takhle nahlásil několik portfolií, které kopírovaly otrocky moji práci a většinou je během chvíle zrušili. Ale je to jen jedna možnost - neznám ani tondovo portfolio ani způdob jeho práce. Berte to jen k zamyšlení.
Jasný, rozumím, ale tuhle možnost mohu jasně vyloučit. Cizí autory nekopíruji, mám panickou hrůzu z konkurence

tak že jí vůbec nesleduji, pouze využívám tipy od videobanek co je trendy a co točit, tak že jedině, že někdo kopíroval mě.
Po mých videí na Shutterstocku jsem se díval, ale prohledat celý Shutterstock je nemožné, nehledě že by měli zablokovat i případně druhého uživatele co měl stejná videa.
Mám tam videa i bez herců (bez model release). Hrubé záběry na posledních pár měsíců mám, ale na starší videa už nikoliv, skladovat hrubé záběry na 21 000 videí je nemožné, respektive extrémně finančně náročné (videa jsou ve 4K), mám zálohu všech "čistých" videí, tedy upravená po střihu.
Kolega co mi pomáhá s videi, nemá přístup na mé účty, ani nemá přístup k videím v plné kvalitě bez vodoznaku, pomoc probíhá mimo mé účty, právě z bezpečnostních důvodů.