Adobe - predplatne zdarma pro prispevatele?!

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Adobe - predplatne zdarma pro prispevatele?!

Příspěvekod Egeris » 9. prosinec 2019 09:57

Pravda, tu zmínku o množství už jsem taky nenašel, takže beru zpět :lol:
Hodnocení: 0
Egeris
 
Příspěvky: 280
Registrován: 21. duben 2017 06:33

Reputace: +69

Re: Adobe - predplatne zdarma pro prispevatele?!

Příspěvekod ivusakzkrabice » 4. březen 2020 09:30

V AS se mi objevil kód Creative cloud, tak nevím, zda jde o novou akci nebo je to ta samá k níž posílali kódy loni v září. Obejvilo se to tam taky někomu?
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
ivusakzkrabice
 
Příspěvky: 1534
Registrován: 4. leden 2017 13:14
Bydliště: Pardubice

Reputace: +379

Re: Adobe - predplatne zdarma pro prispevatele?!

Příspěvekod koblihate » 4. březen 2020 10:37

Mám to tam taky..loni jsem tam neměl nic :D
Hodnocení: 0
koblihate
 
IP: 185.236.161xx

Reputace: 0

Re: Adobe - predplatne zdarma pro prispevatele?!

Příspěvekod Egeris » 4. březen 2020 10:43

To je ten za loňský rok. Asi se jich na to lidi pořád ptali, tak to tam vyvěsili takhle "na oči" :lol:
Hodnocení: 0
Egeris
 
Příspěvky: 280
Registrován: 21. duben 2017 06:33

Reputace: +69

Re: Adobe - predplatne zdarma pro prispevatele?!

Příspěvekod shalom3 » 4. březen 2020 14:21

Trochu jsem se podívala na ty informace, mají to hezky udělané:

Poznámka:
* Pokud se chystáte uplatnit bonusový kód, kliknutím na tlačítko „Připomenout později“ přeskočte zadávání informací o platební kartě. Pokud během pokusu o uplatnění členství uvedete svoji platební kartu a opomenete odznačit použití funkce automatického prodloužení, vaše členství se automaticky prodlouží za obvyklou cenu.

Takže pokud se někdo trošičku přehlédne..... ;)
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
shalom3
 
Příspěvky: 3619
Registrován: 1. březen 2014 22:50

Reputace: +779

Re: Adobe - predplatne zdarma pro prispevatele?!

Příspěvekod Vero » 5. březen 2020 16:57

shalom3 píše:Trochu jsem se podívala na ty informace, mají to hezky udělané:

Poznámka:
* Pokud se chystáte uplatnit bonusový kód, kliknutím na tlačítko „Připomenout později“ přeskočte zadávání informací o platební kartě. Pokud během pokusu o uplatnění členství uvedete svoji platební kartu a opomenete odznačit použití funkce automatického prodloužení, vaše členství se automaticky prodlouží za obvyklou cenu.

Takže pokud se někdo trošičku přehlédne..... ;)


Když automaticky prodlužujou, tak ale stejně posílají mail před koncem období...
Hodnocení: 0
Vero
 
Příspěvky: 336
Registrován: 8. září 2016 12:08

Reputace: +58

Re: Adobe - predplatne zdarma pro prispevatele?!

Příspěvekod ivusakzkrabice » 5. březen 2020 22:44

Vero píše:Když automaticky prodlužujou, tak ale stejně posílají mail před koncem období...


Já doufám, že zas budou prodlužovat nějakým dárkem pro pracovité kontributory :lol: 8-)
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
ivusakzkrabice
 
Příspěvky: 1534
Registrován: 4. leden 2017 13:14
Bydliště: Pardubice

Reputace: +379

Re: Adobe - predplatne zdarma pro prispevatele?!

Příspěvekod Vero » 6. březen 2020 08:40

ivusakzkrabice píše:
Vero píše:Když automaticky prodlužujou, tak ale stejně posílají mail před koncem období...


Já doufám, že zas budou prodlužovat nějakým dárkem pro pracovité kontributory :lol: 8-)


Tak to každopádně! :D
Hodnocení: 0
Vero
 
Příspěvky: 336
Registrován: 8. září 2016 12:08

Reputace: +58

Re: Adobe - predplatne zdarma pro prispevatele?!

Příspěvekod Fauren » 10. březen 2020 17:05

Zdravím,
prosím vás stáhl jsem si lightroom (zjistil jsem, že i já dostal bonusový kód na členství zdarma :lol: ) a chtěl bych se zeptat jaké máte výstupní parametry. Quality 100? sharpening -> screen-> high? a pak jde nějak udělat abych si rovnou přepsal soubory na ty upravené z lightroomu a nedělaly se mi kopie vedle těch neupravených.. Nemůžu na to přijít. Dám tam v nastavení přepsat stávájící ale stějně mě to nepustí
Hodnocení: 0
Fauren
 
Příspěvky: 290
Registrován: 27. září 2017 17:42

Reputace: +14

Re: Adobe - predplatne zdarma pro prispevatele?!

Příspěvekod Vero » 10. březen 2020 18:28

Fauren píše:Zdravím,
prosím vás stáhl jsem si lightroom (zjistil jsem, že i já dostal bonusový kód na členství zdarma :lol: ) a chtěl bych se zeptat jaké máte výstupní parametry. Quality 100? sharpening -> screen-> high? a pak jde nějak udělat abych si rovnou přepsal soubory na ty upravené z lightroomu a nedělaly se mi kopie vedle těch neupravených.. Nemůžu na to přijít. Dám tam v nastavení přepsat stávájící ale stějně mě to nepustí


Nevím jestli to dobře chápu, ale ty kopie jsou jako vyvolané .jpg vedle originálního rawu, ne?

Jinak já dávám kvalitu vždy na 100 a doostřování nepoužívám (doostřuju jenom lokálně v Ps).
Hodnocení: 0
Vero
 
Příspěvky: 336
Registrován: 8. září 2016 12:08

Reputace: +58

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé