Hodnocení: 0 |
admin píše:duben píše:Já mám dlouhodobě návod tady, ale některé novější postupy co píše Ahas tam asi nemám.
Od té doby co Amazon neukazuje obsah v knize, se dá dohledat mnohem méně. Jestli je to vydané v Británii nebo ne vytšinou určuju podle vydavatelství. Jestli je Britské nebo USA apod.
Poslední 2-3 roky mi chodí cca stejná odměna po přepočtu na Kč cca 1000-1200 Kč. Ale je to docela radost pro účetní, faktura padá do souhrnného hlášení, takže otázka výhodnosti stráveného času je na tobě. Ale ve tvém případě toho asi bude použito o dost víc, takže u tebe bych odhadoval, že to bude o řád výš
Píšeš 1000-1200 Kč, za kolik to je knih?
Já toho budu mít možná více, ale zase to bude více práce to nalézt a osobně mě baví raději tvořit, než složitě hledat Nehledě pak na způsob danění a obskurce s tím spojené
We are delighted to inform you that we have retrospective royalties to pay you. You don’t need to do anything to claim. We will pay you the royalties directly.
DACS has received a back payment via the German society VG BildKunst for private copy in Germany. This is due to a recent change in German law, resulting from a court ruling.
As you claimed Payback in 2016, we will allocate these backdated royalties according to how much your claim was worth that year.
Our proposal for paying these royalties must be approved at our AGM in September 2019, then we will proceed with the payment within 30 days.
+duben | Hodnocení: +1 |
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
CanStockPhoto
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Stockfresh
Yaymicro
Featurepics
MostPhotos
Graphic Leftovers
Cutcaster
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.