Fotoexpo 2016 - mám pár volňásků chcete?

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Fotoexpo 2016 - mám pár volňásků chcete?

Příspěvekod duben » 20. říjen 2016 19:30

V sobotu 22.10. je výstava FotoExpo, viz. http://fotorady.cz/vystavy/vstupenky-na ... oexpo-2016

Mám díky spolupráci se pořadateli pár volňásků, neměl jsem letos čas vypsat nějakou soutěž a tak, takže pokud někdo plánujete vyrazit a chcete vstupenku zdarma napište. Akorát budeme muset vymyslet kam si pro ni přijedete, protože poštou už to poslat nepůjde.

Takže asi někde osobně v Praze nebo před výstavou (akorát tam jdu nejspíš s dětmi, takže čas kdy dorazím lehce neurčitý - ti co mají malé děti vědí ;)
Hodnocení: 0
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Re: Fotoexpo 2016 - mám pár volňásků chcete?

Příspěvekod duben » 21. říjen 2016 10:26

Ty jo, cekal jsem ze o to bude trochu zajem
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Příspěvekod Pedro » 21. říjen 2016 10:47

Což o to, zájem by asi byl, ale nikomu se nechce :D
Pedro

Reputace: +78

Příspěvekod Bananaboy » 21. říjen 2016 10:47

duben píše:Ty jo, cekal jsem ze o to bude trochu zajem

Tož zájem by bol. Síce moc nefotím, ale pozrieť sa na výstavu na nejaké nové trendy vo fotení a stráviť príjemný, jesenný deň medzi ľuďmi by ma celkom bavilo. Akurát tá Praha je tak hovadsky ďaleko. Takže bohužiaľ. :D
+Pedro Hodnocení: +1
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod Host » 21. říjen 2016 11:08

Jo, doba prvních Interkamer je už dávno pryč. Tam jsme chodívali slintat nad tehdy opravdu převratnými novinkami ve fototechnice. Dnes už je to tak nějak samozřejmost a většina zaběhlých fotografů si dohledává data o technice až v okamžiku, kdy se ta stará rozloučí, nebo nějak rozšiřují firmu... Závody v rozlišení a kvalitě snímače se víceméně zastavily a s tím co je dnes běžně k dispozici, pokryjete všechny myslitelné tiskové úlohy. Zlevňovat se také může jen na úkor kvality, nebo rozhodnutím České národní banky o kurzových intervencích, což bychom pocítili zase jinde :| Jediný obor, který se slibně rozvíjí ve fototechnice, jsou UAV. Tam pro změnu zase poněkud pokulhává legislativa, která může celé odvětví bezpilotního létání, v budoucnu totálně zazdít. Takže raději sedíme doma na pr... a věnujeme se aktuálnějším věcem... ;)
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod duben » 21. říjen 2016 11:59

Me tam spis nez technika laka ten program, poslechnout si jak se foti se zlutymi trabanty a tak podobne :)
duben

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 21. říjen 2016 12:06

Zdá se mi to, nebo se mi to nezdá? Podívejte se na ty fotky, co jim tam běhají na úvodní stránce a sem.
To je sice místo, kde fotí kde kdo, ale když se podívám na detaily, stíny a tak, tak je to moje. Měli mi tam správně napsat attribution.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod duben » 21. říjen 2016 12:22

hypotekyfidler.cz píše:Zdá se mi to, nebo se mi to nezdá? Podívejte se na ty fotky, co jim tam běhají na úvodní stránce a sem.
To je sice místo, kde fotí kde kdo, ale když se podívám na detaily, stíny a tak, tak je to moje. Měli mi tam správně napsat attribution.

Podle meho to nebude tvoje fotka. Bude to slozene z vice fotek, nebo focene opravdu extremne dlouhou expozici, nahore ma ta fotka na FotoExpo mlecnou drahu a hvezdy. Ten stin a detaily budou ze stejneho mista prakticky stejne.
duben

Příspěvekod Lenka » 21. říjen 2016 12:50

Kdyby to aspoň nebylo v sobotu.
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 21. říjen 2016 14:30

duben píše:
hypotekyfidler.cz píše:Zdá se mi to, nebo se mi to nezdá? Podívejte se na ty fotky, co jim tam běhají na úvodní stránce a sem.

Podle meho to nebude tvoje fotka. Bude to slozene z vice fotek, nebo focene opravdu extremne dlouhou expozici, nahore ma ta fotka na FotoExpo mlecnou drahu a hvezdy. Ten stin a detaily budou ze stejneho mista prakticky stejne.

Ha, ha, ha, viz příloha - udělejte si názor sami. Jenom je to upravené a jsou tam přidané ty hvězdy nebo je nebe celé vyměněné.

Ne že by na tom nějak záleželo, ale přijde mi zábavné, že si i takováhle "hogo fogo" výstava stahuje zadarmo fotky z Flickru.
Přílohy
photoExpo.jpg
photoExpo.jpg (127.09 KiB) Zobrazeno 4795 krát
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Další

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse