Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Ravennka » 11. prosinec 2015 22:19

Styna> Nějak začátkem prosince jsem si žádala a 9. měla peníze na účtě, takže tak cca týden ;)

Mám dotaz - nemáte náhou nějaký tip na prográmek, který by uměl přejmenovávat soubory podle mnou zadaného klíče? Příklad - mám soubor bla0.jpg, bla1.jpg ... až bla29.jpg a udělám kopii a potřebuju to přejmenovat na bla31.jpg, bla31.jpg až bla59.jpg nějaký nápad? :mrgreen:
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod vikinek » 11. prosinec 2015 22:31

[quote="Ravennka"]Styna> Nějak začátkem prosince jsem si žádala a 9. měla peníze na účtě, takže tak cca týden ;)

Mám dotaz - nemáte náhou nějaký tip na prográmek, který by uměl přejmenovávat soubory podle mnou zadaného klíče? Příklad - mám soubor bla0.jpg, bla1.jpg ... až bla29.jpg a udělám kopii a potřebuju to přejmenovat na bla31.jpg, bla31.jpg až bla59.jpg nějaký nápad? :mrgreen:[/quote

Tento to umí perfektně dělám to na něm přejmenovávám tisíce obrázku a navic je to dobrý manažér pro pořádek v pc. http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... commander/
vikinek

Reputace: 0

Příspěvekod PandaWild » 11. prosinec 2015 22:39

Tohle dělám v ACDSee, dá se dávkově přejmenovat s přečíslováním podle zadané masky. Např. když chci otočit video pozpátku, rozložím na snímky, přepnu na obrácené třídění a nechám ho to sekvenčně přečíslovat, čímž vznikne sekvence číslovaná pozpátku.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Ravennka » 11. prosinec 2015 22:49

TotalCmd to umí? o.O To jsou mi věci... já ho používám běžně a o tomhle vůbec netuším. Nagooglim si návod :mrgreen:

Díky i Pandovi, pak mrknu i na ten ACDSee... slyšela jsem povšechně dost, prakticky nikdy neviděla; možná by bylo načase =)
Ravennka

Příspěvekod Bananaboy » 11. prosinec 2015 22:50

Ravennko to zvládne každý lepší prehliadač obrázkov. Napríklad aj obyčajný XnView.
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod PandaWild » 11. prosinec 2015 22:54

ACDSee je nejlepší a současně nejhorší obrázkový manažer - má bezkonkurenční vybavení, ale dnes je z něj už těžkopádné monstrum které často padá a má kvanta obtěžujících zbytečností. Ale bohužel neznám lepší. Dokonce jsem si ho i koupil, což je u mne velká vzácnost.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Ravennka » 11. prosinec 2015 23:05

Bananaboy píše:Ravennko to zvládne každý lepší prehliadač obrázkov. Napríklad aj obyčajný XnView.

Já si vystačím s průzkumníkem na copy - paste, případně najít a otevřít / smazat :D
TotalCmd - kvůli přístupu na ftp
Bridge pro obrázky, IPTC a podobně =)

Vystačím si s málem :mrgreen:
Ravennka

Příspěvekod castyhost » 11. prosinec 2015 23:10

Ravennka
v totalcomandru je nejaka bezpecnostni dira, utocnik muze stahnout vsechny pristupy...da se to najit na netu. Bezpecnejsi je FileZilla
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod thor83 » 11. prosinec 2015 23:21

Tak sem si zas trochu hrál. :mrgreen:
Jen ta postavička se mi trochu nepovedla.Není to na Fb jen nápad.
https://www.youtube.com/watch?v=vJTuTMk9OTs

https://www.youtube.com/watch?v=JYHKkgbzINE

Jinak zkoušim vyrenderovat i jpegy když dělám animačku a nahrát to na Fb jako illustraci uvidím jestli se něco prodá.Renderuji to na 3840X2160 což je něco přes 8mpx stačí to nebo to mám ještě osolit ? :lol:

untitled.jpg
untitled.jpg (20.11 KiB) Zobrazeno 2237 krát

video https://www.youtube.com/watch?v=v1fKwf37mTI
a přiklad obrázku
box_gols.jpg
box_gols.jpg (18.13 KiB) Zobrazeno 2237 krát

Kdy bych to měl kreslit v Ai tak je to na dlouho ale takhle mám animaci a ilustraci za pár minut.Sice je na vánoce pozdě ale uvidimé za jak dlouho to SS schválí no na pond už to ani nemá cenu nahrávat :evil:

Nějaký názory bo připomínky ? :?
[URL=https://matchnow.info]Supreme Сasual Dating[/URL]
thor83

Reputace: +37

Příspěvekod shalom3 » 12. prosinec 2015 01:17

Ty krabice se mi líbí, vypadá to profi. Myslím, že jsou využitelné nejen o vánocích, ale i jako nějaká business metafora - balíčky služeb apod.
Planeta je také zajímavá, dovedla bych si ji představit jako úvodní znělku třeba k nějakému dokumentárnímu pořadu.
Ta postavička na videu je moc malinká, ale kdyby se zvětšila..tak by to mohl být úvodník k nějakému kurzu, vzdělávací akci apod.
Škoda, že se mi do toho Blenderu nechce, ale třeba se jednou zmobilizuji ;)
shalom3

Reputace: +1193

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse