vikinek píše:Jojo to vím s tím prémiovým účtem to jako mám všechno pročtené. A jak si tam dostal 29 obrázků když je povoleno jen 25 a za jak dlouho sou ty prodeje mě právě zajímá jestli se tam něco prodává nebo ne a za jak dlouho. A nevyplatilo by se pořídit ten účet? Píší tam že tě pak budou prodávat v 5 zemích a ve 150 kamenech obchodech sem tam někde četl.
Nahrať tam môžeš aj s obyčajným účtom koľko chceš obrázkov, akurát na predaj bude len tých 25. U ostatných nebude možnosť predaja a budú tam len na parádu.
Poplatok 30 USD ročne za Premium by sa pri stovkách/tisícoch obrázkov určite vrátil. Neviem ako to majú teraz, ale v čase, keď som tam nahrával nebolo žiadne schvaľovanie. Brali úplne všetko a tým pádom, keď tam niečo nahráš, tak je to za pár sekúnd bohvie kde vzadu. Prvý print obrazu som tam predal asi tak odhadom po polroku od registrácie. Ako malá kuriozita je, že všetky 3 printy ktoré som tam predal mali česko-slovenský motív. Prvý bol obraz Prahy, druhý obraz Juraja Jánošíka a tretí obraz Oravského zámku. Ten sa predal tento rok v lete. Všetky tri printy sa predali do Ameriky.