Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod styna » 29. srpen 2016 11:08

PandaWild píše:Jo s utajením portfolia je dobrá připomínka. Minimálně by bylo podezření, že by ses tomu mohla věnovat v pracovní době nebo zneužívat firemní prostředky. Nebo své firemní výtvory pak prodávat na fotobankách. Ale ukázky prací by se hodily, nejlépe ukázat v notebooku.

Co by chtěli, to mi přijde docela jasné. V titulním pruhu jejich www jsou vidět ukázky karet které dělají (čipové, RFID, klíčenky) a co by chtěli po Tobě - připravit grafiku (nejlépe v Corelu) pro CMYK tisk, podle požadavků zákazníka a příp. s jeho grafikou a s popisnými texty. Asi by sis mohla zkusit udělat pár návrhů karet podle příkladů (v CMYK a v Corelu nebo AI, co umíš víc), a to pak i předvést. Tady jsou teorie asi k ničemu, nejlíp vyzkoušet si sama nějaké návrhy - pro předvedení vůbec nebude vadit, když se inspiruješ cizí tvorbou, v té záplavě ty vzory jistě nebudou znát a není to fotobanka aby byli na malé napodobení hákliví. Jistě pak budou chtít i připravit nějaké ukázkové šablony pro zákazníky.

Na stránce s možnostmi uvádějí i efekty které se musí zahrnout do grafiky, tak abys měla představu oč se jedná - ochranné prvky, podpisové pole.

Jen mi není jasné, co myslí tím "analýza dat" a znalost Access, jakoby chtěli i nějaké účtování nebo statistiky.

Díky za odpověď. Získala jsem aspoň přibližnou představu, o čem ta nabídka je. Buď to vyjde nebo ne. Byl bys dobrý detektiv. Z krátkého textu dokážeš zjistit maximum
:lol:
Hodnocení: 0
styna

Reputace: +40

Příspěvekod Ravennka » 29. srpen 2016 11:09

Jinak s tím Němcem potvrzuju z vlastní zkušenosti, děda ho měl (resp měl oba, ale tak...) a dokázal vymýšlet úžasné příběhy, které tak polozasazoval do reality. Fantazii nikdy moc neměl, pohádky mu povídat nikdy moc nešly =) ale když si chtěl povídat v tom posledním roce, tak se vždycky dostal do takové alternativní reality, která smíchala minulost, zřejmě filmy a knihy, budoucnost, možná jeho pocity a obavy... těžko říct. Nicméně chtělo to zase hodně fantazie (a hlavně trpělivosti, protože jedna věta od dědy byla tak na 2 minuty, než našel nějaká slova) na straně toho, kdo s ním mluvil, aby ta konverzace měla víc jak dvě věty a nekončila "já ti nerozumím, nevím, co chceš říct" 8-)

Mně uklidňuje, že jsem v poslední době snad všechno, jenom ne kreativní, takže duševně zřejmě v pořádku :lol:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 29. srpen 2016 11:54

Já jsem zi zrovna předevčírem zapomněl doma klíče od bytu, takže mně ten článek celkem zaujal.

Lenka píše:Tak prodáno: http://www.shutterstock.com/pic-4641318 ... white.html
Jdu mastit další - a těším se, že mi na konci týdne šutr prokáže laskavost a prozradí, kdo tohle kupuje. :lol:

To je hezký, to mi připomíná mládí.

Jinak, dneska si zpívám tuto píseň.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod Lenka » 29. srpen 2016 16:58

To jako že máš narozeniny? Jestliže jó, tak gratuluju. Jestliže né, tak jenom hlavně jestli si to užíváš. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Ravennka » 30. srpen 2016 15:30

Jaká je pravděpodobnost, že poslední dva měsíce vytrhnou měsíční (ne)výdělky? :lol:
Ravennka

Příspěvekod Ravennka » 30. srpen 2016 17:00

A jaká je pravděpodobnost, že Ravennka napíše opravdu to, co chce napsat...? :roll:

* Jaká je pravděpodobnost, že poslední dva dny vytrhnou měsíční (ne)výdělky? :lol:
+PandaWild Hodnocení: +1
Ravennka

Příspěvekod shalom3 » 30. srpen 2016 18:29

Podle svých vlastních neprodejů bych věštila, že taková pravděpodobnost bude buď malá nebo mizivá nebo žádná :lol:
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod PandaWild » 30. srpen 2016 18:57

Kupujte si to navzájem. 1 prodej je proti 0 asi tak 4762319,58 krát víc, a TO SE VYPLATÍ!
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod shalom3 » 30. srpen 2016 19:32

Počkej, jak jsi k tomu číslu došel, můžeš dát nějaký matematický důkaz? Já bych to vodhadovala něco kolem 10^13 (to proto, že 13 je prý nešťastné číslo).
No jo, koupit si to navzájem, ale dyk pomalu nikdo si na to nevydělal, aby mohl začít jako první článek nákupního řetězce. ;)
+Lenka Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod PandaWild » 30. srpen 2016 19:58

Důkaz je jednoduchý. "A" koupí od "B " obrázek za $1, čímž "B" dostane podíl $0.25. Následně "B" koupí od "A" 4 obrázky po $1, čímž "A" dostane zpět vloženou investici $1. Pak "A" koupí od "B" 16 obrázků po $1, čímž se zas vrátí k "B" investovaných $4. ... A tak dále, je potřeba započítat zvyšování procent podílu se zvýšením počtu prodejů a uplatnění množstevních slev při nákupu, což nám po započtení logaritmické Fourierovy řady dává ten 4762319,58 násobek, kdy ShutterStock odmění takové dobré kupce 10^13 nákupy zdarma (a vrátí tak své zisky). V závěru "B" koupí od "A" 4 obrázky po $1, "A" dostane zpět svou počáteční investici $1, čímž je kruh uzavřen, všichni dostali zpět své investice, nikdo nic nevydělal ani neprodělal, jen se obrázky "A" i "B" dostaly na absolutně přední pozice a prodeje dál už jen pofrčí.
+sedmicka7a Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2006

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse