Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Host » 19. březen 2020 15:47

Návštěvník píše:Alfou a omegou je imunitní systém. Nejlepším indikátorem stavu našeho imunitního systému jsou pocity. Cítíte se dobře = máte zapnutý imunitní systém a ten vás chrání, protože je několikrát silnější než viry. Pokud cítíte strach či depresi, tak máte vypnutý imunitní systém a viry si vás najdou a nepomůže vám ani tuna vitamínu C.

Nejstrašnější smrt je z vyděšení... ;)
Hodnocení: 0
Host

IP: 85.163.114.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Bananaboy » 19. březen 2020 17:15

shalom3 píše:Nemáš tam překlep? 0,5 litra kvalitnej vody - nemělo být vodky? ;)

"Kvalitnej vody" som napísal preto, aby niekoho nenapadlo tam prásknuť chlórovanú vodu priamo z vodovodu. Takže radšej nejakú filtrovanú, alebo balenú dojčenskú. Prípadne niekto si vodu mrazí a rozmrazuje a tá je tiež dobrá.

Dobrý je aj takzvaný "Hromadův elixír" ktorý vymyslel Jan Hromada z Opavy. Jedná sa o vitamín C rozmixovaný s rajčatami. Látky v rajčatách spôsobujú, že vitamín C je lepšie využitý a menej sa ho vyplaví bez úžitku z tela von.

Z bylín doporučujem hlavne šalviu lekársku a tymián. To sú úplné, dezinfekčné bomby! Ale vynikajúcich byliniek je celá rada. Bolo by to písanie na hodne dlho.

Z potravín sú na dezinfekciu dýchacích ciest najlepšie zázvor, chren a moja obľúbená čierna redkev. Ja si s ňou okrem prevencie koronavírusu rozbíjam žlčníkové kamene a funguje úžasne! ;)
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 20. březen 2020 00:12

Stejně je to náhodička. V Číně, se hned vedle vojenské biologické laboratoře objeví nový virus, který je úplně přírodní, jak potvrdí i řada renomovaných západních laboratoří.
A výsledkem je to, že Čína epidemii zvládne bez větších následků, zato hlavní západní mocnosti (USA, VB, Německo, Francii) to rozesere na sračky - morálně, politicky i hospodářsky (to trochu předbíhám, ale ještě to v Evropě ani pořádně nezačalo) a Čína potom všem nezištně pomáhá až nakonec celý svět epidemii pod moudrým vedením Čínské lidové republiky úspěšně zvládne.
Jako námět na film nebo knihu by to bylo úplně super .....
+Riky Hodnocení: +1
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod shalom3 » 20. březen 2020 01:46

Přiznám se, že se spíš bojím té paniky a následného chaosu, než samotné chřipky (nechci tím říci, že po tom toužím). Asi dva roky nazpátek jsem si jednu hezkou chřipečku užila, dusivý kašel, ležet se přitom moc nedalo, tak jsem visela v křesle pod elektrickým zářičem, protože mi jinak byla zima. Obstarávat běžnou toaletu mi připadalo jako nadlidský výkon a asi tak další tři týdny jsem pomalu usínala v pohybu. Z jídla jsem do sebe nasoukala cca po třech dnech krajíček chleba s tvarohem a šunkou, víc jsem do sebe nedostala.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Fauren » 26. březen 2020 19:07

Prosím vás chtěl jsem se zeptat.. Jsem z Moravsko-sleszka a včera jsem si debilně poškrábal čočku od objektivu a tak blbě, že je na středu. Prosím vás jsou nějaké levnější opravny, s čím máte zkušenosti nebo to posíláte do opravny od značek jako canon servis v praze a ještě jsem našel, že to dělá megapixel.. Díky za jakékoliv tipy :)
Fauren

Reputace: +67

Příspěvekod castyhost » 26. březen 2020 19:21

zavolej tomuhle panovi a hezky s nim promluv, cistil mi telo, opravil telo i skla po utopeni kolegum, atd

http://tokina.ekgfoto.cz/servis/
+Fauren Hodnocení: +1
castyhost

IP: 2a00:1028:9943:87f2:2951:55d8:3a9c:89xx

Příspěvekod styna » 26. březen 2020 20:00

Ahojte, potřebovala bych otevřít soubor .dxf. Existuje nějaký free software (trial, ideálně v portable verzi) ve kterém bych to mohla otevřít?

Našla jsem tento seznam programů, které s dxf pracují:

Alphacam, Adobe Illustrator, Alibre design, AutoCAD, BricsCAD, CorelDraw, DWGeditor, HYCAD, Inventor, LibreCAD, Mathematica, MicroStation, OCAD, Revit, progeCAD, QCad, SolidWorks, Tebis CAD/CAM, TurboCAD, T-FLEX CAD, SolidEdge, Maya, 3d Studio Max, True Space, DraftSight
styna

Reputace: +40

Příspěvekod castyhost » 26. březen 2020 20:53

co pohledat "dxf viewer"
castyhost

IP: 2a00:1028:9943:87f2:2951:55d8:3a9c:89xx

Příspěvekod shalom3 » 26. březen 2020 21:02

Měl by to umět také Inkscape 0,92, ten myslím existuje také jako portable (i když mám pocit, že portable padává). Může ale záležet také na verzi, ve které byl dxf uložen.
Dále také existuje prohlížeč https://www.instaluj.cz/dxf-viewer, jestli ten soubor nepotřebuješ editovat.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod basti » 27. březen 2020 13:10

Americká asociace profi fotografů PPA zpřístupňuje na 2 týdny kurzy zadarmo

https://www.ppa.com/education-unlocked
Bloguju o fotobankách na www.stockphotography.cz :)
basti

Reputace: +71

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse