Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod styna » 7. červenec 2014 20:58

Ravennka píše:Meloun už roste! Zatím má velikost menší meruňky =))

Hmm, ti závidím. Mě melouny skomírají :roll: Zato budu mít předýňováno. Jedné sazenici je celé pařeniště malé a nasadila na deset plodů. Co s tím budu dělat :?: Chtěla jsem jednu dýni klukům na dušičky :lol:
Hodnocení: 0
styna

Reputace: +40

Příspěvekod styna » 7. červenec 2014 21:04

Ravennka píše:Tjn... alespoň že tam zůstávají ty použité kategorie =)

Ať klec trochu odlehčíme a inspirujeme se nazvájem... co jste měli dnes k večeři? ;) Případně co zajímavého máte v plánu vařit? =)

Já vařit nebudu ;) Na zítra mám uvařenou zeleninovou polévku a budu SMAŽIT palačinky nebo růžovky jako řízek s bramborem :D Maso je drahý a v lese o hříbky doslova zakopávám :)
styna

Reputace: +40

Příspěvekod Ravennka » 7. červenec 2014 21:38

My máme extrémně obsypanou ostružinu... malina je furt taková malá nic, ale ostružině se u nás očividně líbí a furt by někam expandovala. Jinak už konečně mi vyrostly černé mrkve... jsem je chtěla zkusit, že prý jsou strašně zdravé (a taky podle toho ty semínka stály, děs). A jsou černé (na povrchu), jsou chutné... a zbytek těžko říct :mrgreen:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Lenka » 8. červenec 2014 08:23

No, my jsme byli v lese a přinesli jsme pár mrňavejch borůvek a děti si z toho vyrobily samy zmrzlinu. Jinak teda jak bylo sucho, tak nic moc, ale vypadá to, že by se letos mohl vydařit kopr. Naťový cibule a libečku je taky dostatek, co absolutně nedopadlo jsou všechny saláty a kadeřávky a podobně - saláty vyhnaly do květu a kadeřávek ožrali slimáci. Malina je ještě malá, pár malin tam sice je, ale jen pro chuť, sázela jsem ji na podzim. Dtto borůvka kanadská. Divokejch ostružin je plná zahrada, ale teprv kvetou, tak snad to dopadne. Jo, poved se koriandr, nevýhoda je, že můj muž na něm nějak ulítává a sype to do každýho jídla, a ono to chutná jako mejdlo. Hrášek sežrali na záhonu děti, ani jsem neochutnala. :)
Ale máme 4 druhy máty, a ta japonská je metr vysoká. A divizny jsou taky letos nádherný. Slunečnice byly hezký loni, letos je zatím nevidím.
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Bananaboy » 8. červenec 2014 08:40

Lenka píše:Jo, poved se koriandr, nevýhoda je, že můj muž na něm nějak ulítává a sype to do každýho jídla, a ono to chutná jako mejdlo.

My muži máme asi nejaké iné chuťové bunky. :lol: :lol: Ja si tiež už bez čerstvého koriandru neviem predstaviť dobré mexické jedlo. Keď varím Fajitas, Burrito, alebo Huevos Rancheros, tak to bez koriandru proste nejde.
Bananaboy

Reputace: +1047

Příspěvekod Ravennka » 8. červenec 2014 10:45

Takhle ja bych cpala do vseho cerstvou bazalku, od te doby co nam tu tak pekne roste :) ale treba prave tortily nebo hamburgery si bez ni uz nedokazu predstavit :) (na druhou stranu, ja to cpu jenom sobe)
Ravennka

Příspěvekod Ala01 » 9. červenec 2014 18:19

Ala01

Reputace: 0

Příspěvekod Ravennka » 10. červenec 2014 12:36

Je tu někdo, kdo zkusil teď v nové vlně se procpat na Graphic Leftovers? Má otázka směřuje k... taky tam ještě trčí první desítka, a nebo už prošla? Případně mám se připravit na měsíce čekání? :D Zatím je to sice jenom 11 dní... ale tak jestli má vůbec cenu se tam den co den dívat =))
Ravennka

Příspěvekod Lenka » 13. červenec 2014 15:53

Jak jsem teď začla dělat víc vektorů, prodal se mi obrázek na DT. Tenhle: http://www.dreamstime.com/stock-image-m ... ge37699491 :?
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Ravennka » 13. červenec 2014 16:15

Já moc neřeším co se prodá, ale že se prodá :D
Ravennka

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse