Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Ravennka » 13. červenec 2014 19:53

a na Mostu by to byl komerční trhák :D

Musíš zocelovat děti a nechat je, aby ony dělaly ty práce a jak se u toho budou šklebit, tak to bude hnedle komerčně použitelnější :lol:

Tak třeba příští rok to bude lepší co se týče prostor, děti povyrostou... letos Ti dám jenom dobré rady :lol:
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Lenka » 13. červenec 2014 19:57

Trhák určitě, komerční těžko, děti by rádi, ale rituální práce jsou od 12+, staršímu synovi je 6, tak si to spočítej...
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Ravennka » 13. červenec 2014 20:09

Tak povolej dceru! A rovnou s ní nafoť velkou kolekci, když už tam bude... :mrgreen: (já jsem samá dobrá rada :D až Tě začnu prudit, tak řekni ;))
Ravennka

Příspěvekod Lenka » 13. červenec 2014 20:42

dycky tě můžu vypnout :-D
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Ravennka » 13. červenec 2014 23:23

ne-roz-mon-to-vat :mrgreen:

Mimochodem, vážení... chceme jet pod stan a sháníme nějaký hezký kemp ;)
podmínky:
-> lokace - ČR (kdekoliv)
-> kemp přímo u vody - nějaké čisté (ideálně písečná pláž; pískovna by byla luxus)
-> aby to nebylo stanování na louce ve výhni - určitě ať je tam alespoň sem tam strom, kam můžeme stan postavit :D
-> hezké sociálky s teplou vodou
-> a ideálně aby tam nejezdili si dospívající vylít hlavu, si chci na dovče odpočinout a v klidu se vyspat, ne že nemůžu spát přes rachot a trnu kdy mi nějaký ožralec na stan nablije nebo na něj přímo spadne...

Víte-li o nějakém takovém pěkném místě, tak dejte vědět, děkuji =) (jde mi samo o osobní zkušenost, google už mi pověděl mnoho, ale třeba něco zamlčel nebo zkreslil :D)
Ravennka

Příspěvekod styna » 14. červenec 2014 08:20

Sice jsme jezdili kempovat, ale asi ti moc neporadím. Podle tvého výběru jich moc ideálních nebude :lol: Jeden byl daleko od vody, druhý byl uprostřed široké pustiny, kde vodu sis mohla natočit tak akorát z kohoutku. Stromy byly teda všude, ale nejlepší místa byla už okupována a v každém kempu se vždy našel nějaký narušitel nočního klidu, který ještě ve tři ráno hrál na kytaru opilecké odrhovačky :lol:

Nejvíc se mi zamlouval kemp v Rakousku :D Bohužel si už nepamatuju který to byl....
styna

Reputace: +40

Příspěvekod Ravennka » 14. červenec 2014 08:32

Opilecké odrhovačky s kytarou mi nevadí... vadí mi pařící omladina, která je utržená ze řetězu a kalííííí =/

Právě my jsme to eliminovali asi na 10 kempů v republice (a 2 jsme vyeliminovali kvůli ceně, protože jet na týden pod stan bylo skoro horší než letět na týden k móóóři...), ale třeba některé weby kecají a mají zastaralé fotky... :D tak doufám, že třeba něco se objeví... =)

Do Rakouska jsme jezdívali dřív, k Wolfgangsee, tam je nádherná voda, prima prostředí, ceny nebývaly nijak šílené, je tam kam vyjet na výlet... (a od té doby jsem zmlsaná, tam se doopravdy uklízelo co dvě hodinky, všude krásně čisto, zamykací kabinka, dlouhé sprchy na žeton). Ale tentokrát chceme zůstat u nás =)
Ravennka

Příspěvekod Lenka » 15. červenec 2014 08:07

Něco co se blíží tomu, co popisuješ se vyskytuje na Ohři v Orasicích - je to louka, kde přespávají vodáci. Obrovský turecký lísky. Myslím obrovský. Problém je v tom, že pokud nepřiplaveš a neodplaveš po vodě, tak tam nějak není nic "zajímavýho". Cesty jsou zasypaný, chodit se dá prakticky jen po silnici plný tiráků. Snad leda Házmburg, ale tam jsem nebyla, nevím, jestli je zajímavej i z blízka (je odtamutud odhadem 15 km). Jinak je to víceméně rovina (Žatecko). Dlouhodobě "bydlet" by se tam asi nedalo, je to fakt na postavení áčka, ráno jedeš dál. Zajímavý možná pro botanika. Před cca 5ti lety jsem se pokoušela tam mít dům s klenutejma stropama. Krásný místo, ale smutný. Co se zázemí týče, není tam NIC. Ale dá se umejt v řece...
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Lenka » 15. červenec 2014 09:51

Nechápu - teď se stáhnul na 123RF identickej obrázek, co se minulej tejden stáhnul na DT - je to náhoda? Nebo se blíží sympozium o Pustorylu věncovém?
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Bananaboy » 15. červenec 2014 10:10

Lenka píše:Nebo se blíží sympozium o Pustorylu věncovém?

Ja by som povedal, že ho "odborníci" použijú ako ilustračnú fotografiu ku článku o pravom jasmíne v nejakom ženskom, alebo rodinnom magazíne. :lol:
Vždy keď vidím na webe, alebo v časopise článok o pravom jasmíne a pri ňom je capnutá fotka pajasmínu (pustorylu) len preto, že je fotogenickejší (alebo, že sa nejaký chytrolín ani nesnaží určiť o akú rastlinu sa v skutočnosti jedná), tak mi to vyvolá úsmev na tvári. :D A že tých úsmevov už bolo hodne! :D
Bananaboy

Reputace: +1047

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse