Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod admin » 3. listopad 2020 19:34

shalom3 píše:Oproti mobilu má kalkulačka výhodu, že mě nikdo nemůže trasovat ;) Také ji hojně využívá řada vietnamských prodejců.

No jo, já vlastně nejsem cílovka, potřebuji ji tak jednou za 14 dní. S těma obchodama máte pravdu - prostě lidi, co potřebujou něco počítat každý den, tak kalkulačku využijou spíše, protože je okamžitě k použití. Ale celkově se ten cílový trh kalkulaček strašně rychle zmenšil. Jinak já mám pořád ještě někde tu svoji CASIO s programovatelnými funkcemi z dob kdy jsem byl na gymplu :))
Hodnocení: 0
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod shalom3 » 3. listopad 2020 20:29

Taky kalkulajdu už moc nepoužívám, když tak v rámci počítače tu softwarovou. Nostalgickou TI mám ještě také schovanou, to byl můj dívčí sen, tak se mi podařilo kdesi vyšmelit nějaké bony a v tuzexu byla k mání. To bylo lepší než vánoce. Hlavním přínosem zřejmě bylo, že mě odnaučila úplně počítat z hlavy. ;)
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Painter » 4. listopad 2020 08:33

Painter

IP: 178.255.168.xx

Reputace: 0

Příspěvekod castyhost » 15. listopad 2020 20:17

jako obcasnemu klikaci na mistni reklamy mi tu zacal naskakovat na samostatne strance format
#google_vignette
po blikani dalsi nejotravnejsi format

solidni masaz
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod admin » 16. listopad 2020 21:32

castyhost píše:jako obcasnemu klikaci na mistni reklamy mi tu zacal naskakovat na samostatne strance format
#google_vignette
po blikani dalsi nejotravnejsi format

solidni masaz

Taky mi to tu naskočilo a dost mě štve, takže se ho pokouším vypnout. Jako správa fóra mi žere nějaký čas a financ, ale zase vocuďpocuď. Tak snad do 24 hodin se to vypne, pokud ne, tak budu pátrat v nastavení dále...
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Příspěvekod Lenka » 17. listopad 2020 13:15

Mě nic nevyskakuje. Že by fajrfox?
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod admin » 17. listopad 2020 13:31

Lenka píše:Mě nic nevyskakuje. Že by fajrfox?

Už jsem to nejspíše úspěšně zaříznul :)
+Lenka, +ivusakzkrabice, +kelley Hodnocení: +3
admin
Site Admin

Příspěvekod styna » 19. listopad 2020 12:41

Ahojte, jdu se zeptat, jestli nevíte čím může být způsobeno být blikání záložek v prohlížeči na mobilu. Nevím jak bych to přesně popsala... Vypadá to jako by ve velmi rychlém sledu začala blikat záložka v prohlížeči. Běžně mívám otevřeno najednou 20 - 25 záložek a překlikávám mezi nima. Teď mi po najetí na číslo záložky začne rychle blikat a neobjeví se křížek pro vypnutí. Při jakékoli práci v mobilu včetně prohlížení fotek se mi to nestává. Uvedla jsem mobil do továrního nastavení a dělá to opět, když mám otevřenou více jak jednu záložku. Je možné, že by to mohlo být vinou častějších pádů na zem?

Ještě k tomu továrnímu nastavení: myslela jsem, že se úplně vše smaže včetně kontaktů, fotek...Smazaly se instalované aplikace a nastavení budíků... Fotky, hudba, kontakty zůstaly...
styna

Reputace: +40

Příspěvekod PandaWild » 27. listopad 2020 11:43

Jak se dnes žije na ruském venkově: https://www.facebook.com/chalmi.gandzu/ ... 1111541386
+Bananaboy, +admin, +hypotekyfidler.cz, +kelley Hodnocení: +4
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Fauren » 2. prosinec 2020 12:42

Zdravím,
prosím vás chci se zeptat ohledně aut na fotobanky. Pokud chci commercial tak nemsí být žádné loga a pouze nějaká část vozu ne celek. Chápu to správně?

A pokud chci celé mám dát editorial a tam může být i značka? nebo i u toho editorial je třeba to smazat :)
Fauren

Reputace: +67

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse