Díky za inspiraci, já si to projdu
| Hodnocení: 0 |
Zmrzlinář píše:
Díky! Fotolii a 123RF jsem zrovna dneska úplně zavrhnul, protože jsem nepochopil ten proces nahrávánínebo jako jo, pochopil, ale je to složitý.
Zmrzlinář píše:Jak se třeba inspirujete Vy, takhle ráno si řeknete "dneska budu kreslit to" nebo "fotit budu tamto". Hledáte někde na fotobankách co se hledá, prodává, co frčí a tak? Musím trochu vyzvídat, protože já vůbec nemám tucha, začínám.
| +soim | Hodnocení: +1 |
PandaWild píše:Pokud máš sklony k masochistickému sebetrýznění, tak další v pořadí nejvýnosnější je iStock.
| +Marsan, +PandaWild, +ivusakzkrabice | Hodnocení: +3 |
Ravennka píše:Přidej si bezpracnou 123RFněkomu vydělává poměrně slušně a nahrát to tam není vůbec žádná práce ani zdržování u PC.
O iStocku je masochismus jenom psátv kostce - nahraješ, ne vždy se nahrají kw, musíš je pak upravit dle jejich slovníku a stejně se jim kde co nelíbí. Při přehledu prodejů občas zjistíš, žes prodala něco za $ 0,001, popř. za $0,00
ale když se přes to přeneseš, tak, jak jsem už psala, pro většinu je iStock v TOP 3 co do celkových výdělků.
PandaWild píše:Pokud máš sklony k masochistickému sebetrýznění, tak další v pořadí nejvýnosnější je iStock.
| +ivusakzkrabice, +shalom3 | Hodnocení: +2 |
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.