Vlákno stížností a nářků

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Vlákno stížností a nářků

Příspěvekod Karel Zahrádka » 15. říjen 2023 19:09

Zdravím.Vůbec to nechápu, přišel jsem asi o 30 dolarů, napřed blokace, pak teda odblokování, závěr zní tak trochu výhružně, ale já fakt neprovedl nic, jen jsem čekal na platbu, která je zrušená. Stalo se vám to už někdy? Na žádost o vysvětlení co se stalo neodpovídají, prostě uzavřeno.

Since your account appeared in the context of highly irregular sales activity, your account was blocked initially.
We have now deducted the irregularly earned credits from your account and unblocked your account again.

Please note that any activity that artificially increases your sales will result in your account being blocked.
If your account is blocked again for this reason, we reserve the right to terminate your account completely
Hodnocení: 0
Karel Zahrádka

IP: 213.195.235.xx

Reputace: 0

Příspěvekod castyhost » 15. říjen 2023 19:31

myslim si, ze ten link cos poslal nekomu poslouzil ke koupi, nebo alespon k dani do kosiku nejakeho souboru. Na to jsou vsechny FB haklivy

Adobe (Fotolia) ma dobry zdroje a je tezky se s nima hadat. Jak emailove tak po telefonu.
neres to, zivot jde dal
castyhost

IP: 92.240.183.2xx

Příspěvekod Karel Zahradka » 16. říjen 2023 09:23

Jo, jenomže já zjistil, že jsem nechtěně kecal, ten link co jsem poslal byl na šutr. To jsem popletl. S Adobe jsem žádnou aktivitu neměl. Nechci to řešit, ale nechci to opakovat. Ale jak, když nevím co?
Karel Zahradka

IP: 213.195.235.xx

Příspěvekod shalom3 » 29. listopad 2023 21:13

Tak si musím postěžovat, tak mizerný prodeje jsem na Adobe v životě neměla, jak teď v listopadu. Už několik dní se neprodalo vůbec nic - to se mi ještě snad nestalo. Pravda, sem tam byl výpadkový den, ale zas se to třeba vyrovnalo nějakým lepším prodejem.
shalom3

Reputace: +1125

Příspěvekod Bananaboy » 1. prosinec 2023 12:57

shalom3 píše:Tak si musím postěžovat, tak mizerný prodeje jsem na Adobe v životě neměla, jak teď v listopadu. Už několik dní se neprodalo vůbec nic - to se mi ještě snad nestalo. Pravda, sem tam byl výpadkový den, ale zas se to třeba vyrovnalo nějakým lepším prodejem.

Mne práve naopak Adobe trochu ožilo odkedy nahrávam AI obrázky. Možno je to len prichádzajúcimi Vianocami, možno je to tými AI obrázkami. Hmm.., kto vie? Ono samotné AI obrázky sa síce moc nepredávajú, ale zrejme nejako vylepšujú algoritmus a Adobe viac tlačí do popredia aj moje vektory. A dosť sa mi začali predávať staré vektory súvisiace s Izraelom (vlajky, symboly a pod.) za čo môže súčasný Izraelsko-Palestínsky konflikt.
Bananaboy

Reputace: +1047

Příspěvekod shalom3 » 1. prosinec 2023 14:17

Legrace, tenhle trend pozoruji také - staré vektory + téma Izrael. Ale momentálně spíše na jiných fb.
shalom3

Reputace: +1125

Příspěvekod navstevnik4 » 3. prosinec 2023 15:44

Zajímavý článek o AI, zmínka i o tom že firmy méně využívají fotobanky, to by vysvětlovalo letošní pomalý pokles :
https://www.e15.cz/domaci/ai-meni-praci ... ek-1412029
navstevnik4

IP: 213.226.240.1xx

Příspěvekod Painter » 9. prosinec 2023 06:39

Tak na SS mi vyhodili ilustraci, kterou jsem ručně nakreslil, že je to AI a pokud se to bude opakovat můžou mi zablokovat účet. Dnes na AS mi zase vyhodili fotku že je to nedeklarovaná AI.
Takže asi do budoucna nahrávat video jak maluju ilustrace a s fotkama posílat rovnou RAWy. Budeme dokazovat že tvoříme "normálně". :(
+TomasK, +zdenat5 Hodnocení: +2
Painter

IP: 178.255.168.xx

Příspěvekod Koblihate » 31. prosinec 2023 09:23

Zítra nám to zase na SS začne. Vítej level 1 :D :D
+zdenat5 Hodnocení: +1
Koblihate

Reputace: +2

Příspěvekod navstevnik4 » 31. prosinec 2023 13:39

shalom3 píše:Tak si musím postěžovat, tak mizerný prodeje jsem na Adobe v životě neměla, jak teď v listopadu. Už několik dní se neprodalo vůbec nic - to se mi ještě snad nestalo. Pravda, sem tam byl výpadkový den, ale zas se to třeba vyrovnalo nějakým lepším prodejem.

Na Adobe se to taky nejak propada dolu, myslim ze u vsech fotobank je pokles kvuli AI obrazkum, kteri si ted vsichni zkouseji, snad se jim casem prestanou libit a vrati se k nam lidem :D
Jinak porad klesam v Adobe zebricku , ted jsem 20850, kdovi z kolika kontributoru se to pocita ?
navstevnik4

IP: 213.226.240.1xx

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse