Paypal

Jste na fotobankách noví? Pište sem, pokud se chcete zeptat na ty nejzákladnější věci, potřebujete poradit, nebo se jen přivítat s místní komunitou.

Re: Paypal

Příspěvekod Danler » 2. duben 2020 05:51

Vpravo hore vedľa odhlásenia ikonka nastavenia účtu-potom vľavo pod profilom - možnosti účtu - jazyk ;)
Hodnocení: 0
Danler

Reputace: +16

Příspěvekod shalom3 » 2. duben 2020 12:09

Moc díky, našla jsem a přepnula. Ale bohužel nepomohlo mi to, při pokusu o update karty se stále objevuje jen chybové hlášení, nepomohlo ani odhlášení a opětovné přihlášení. Nevím, asi jim onemocněli ajťáci coronavirem. :mrgreen:
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Fyletto » 3. duben 2020 10:20

Bohužel Paypal je teď zabugovaný a nezvládá ani výběry do banky. Kdo věří mobilu, může zkusit přes mobilní aplikačku, tam to ještě fachá...
Fyletto

Reputace: +4

Příspěvekod shalom3 » 3. duben 2020 10:37

Výběry do banky se mi podařily i přes pc. Obnova expirované karty však nikoli. Včera jsem to řešila s podporou, napsali mi, že v mém účtu žádnou připojenou kartu nemám a přitom já ji tam vidím jako expirovanou. Napsali mi tam, že jak si ji tam mám připojit. Protože mám pod paypalem ještě jeden bankovní účet a k němu ještě jednu kartu, tak jsem to zkusila. Ale ani to nejde, končí to hláškou, že to moje banka odmítla (přitom ta karta je aktivovaná). No, vypadá to, že bude ještě veselo.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Návštěvník » 3. duben 2020 10:43

shalom3 píše:Výběry do banky se mi podařily i přes pc. Obnova expirované karty však nikoli. Včera jsem to řešila s podporou, napsali mi, že v mém účtu žádnou připojenou kartu nemám a přitom já ji tam vidím jako expirovanou. Napsali mi tam, že jak si ji tam mám připojit. Protože mám pod paypalem ještě jeden bankovní účet a k němu ještě jednu kartu, tak jsem to zkusila. Ale ani to nejde, končí to hláškou, že to moje banka odmítla (přitom ta karta je aktivovaná). No, vypadá to, že bude ještě veselo.

Problém bude skutečně s tvojí bankou. Zkus to vyřešit s ní.
Návštěvník

IP: 185.67.188xx

Reputace: 0

Příspěvekod Michal Pau » 20. září 2020 16:32

Dobrý večer, prosím o radu. Jako osvč bych rád založil firemní Pay pal. Peníze chci převádět na firemní účet. Mojí visa electron nepřijali. Jedná se o debetní kartu. Musím skutečně mít kartu kreditní? Docela se mi ji nechce zakládat.
. U osobního účtu Pay pal je taky kretitní karta podmínkou?
Děkuji za info.
Michal Pau

IP: 46.135.80.2xx

Příspěvekod castyhost » 20. září 2020 17:37

co vim tak firemni paypal ma nejaky vyznam u eshopu nebo prodeju pres amazon ebay a tak, bo fakturace

kdysi se karta k paypalu pridavala kvuli prvnimu overeni totoznosti a dalase vzapeti odebrat
ke ruhemu overeni totoznosti po prevedeni vetsi castky (2500Eur??) se posilala kopie obcanky, nebo pasu a nejaky vypis (za elektrinu, z banky) kvuli adrese

imho najdes vsechny tyhle informace cerstvy a spravny nekde v helpu paypalu
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Příspěvekod Michal Pau » 20. září 2020 18:09

Takže myslíte, zkusit udělat registraci na soukromém účtu Pay pal? Jde mi opravdu jen o to převést těch 50 dolarů na svůj firemní účet živnostníka kvůli legalizaci příjmu. Víc od toho nepotřebuji.
Michal Pau

IP: 85.163.8.1xx

Příspěvekod castyhost » 20. září 2020 19:03

legalizaci provedes v ucetnictvi, ne prevodem...klido si za to neco kup, ne? ;-)

jj, soukromy, prevedes na svuj ucet v bance, v ucetnictvi to priznas aktualnim kurzem CNB, ne kurzem Payplau, zdanis a je to vsechno cajk
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Příspěvekod PandaWild » 30. září 2020 17:29

Upozornění na nové podmínky PayPalu - pokud účet nebude 12 měsíců použit (mělo by prý stačit jen přihlášení), tak PayPal si strhne roční poplatek 300 Kč (buď z účtu nebo z připojené karty).
https://dotekomanie.cz/2020/09/pozor-na ... i-poplatek
+Bananaboy, +shalom3 Hodnocení: +2
PandaWild

Reputace: +2006

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse pro nováčky