Paypal

Jste na fotobankách noví? Pište sem, pokud se chcete zeptat na ty nejzákladnější věci, potřebujete poradit, nebo se jen přivítat s místní komunitou.

Re: Paypal

Příspěvekod shalom3 » 22. září 2022 11:56

Pravda, teď jsem si vzpomněla, že tam byl ten dotaz na zapamatování prohlížeče - asi to má být nějaká bezpečnostní pojistka.
Hodnocení: 0
shalom3

Reputace: +1116

Příspěvekod castyhost » 23. září 2022 20:05

PP nejak nestiha menit kurz podle CNB, prave okrada o hezky kulatych 4,5%
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod castyhost » 26. září 2022 18:32

tak PP zaokrouhlil okradani na kurzu na rovnych 5% vs CNB...jestli furt dotujou Muskovy picoviny, nebo co, to je sila...
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod styna » 27. září 2022 09:42

Ahojte, jde někomu z vás poslat peníze z paypalu na bankovní účet? Vždy bylo vše OK, ale tento měsíc mě to po ověření účtu zase pošle zpátky na stránku, kde se zadává suma, co chci poslat. Tak se točím pořád dokola.
Není to jen krátkodobý výpadek. Zkoušela jsem to zkraje měsíce a bylo to to stejné. Zkusila jsem i jiný prohlížeč, poslala ověřovací sms na jiné číslo a nic. Nejde to žádným způsobek zlomit. Napsala jsem na podporu, ale odpověď bude za xxy hodin, jak psali :(
styna

Reputace: +40

Příspěvekod shalom3 » 27. září 2022 13:05

Již jsme to tu probírali v jiných vláknech. Měla jsem ten samý problém, nakonec jsem se odhlásila, znovu přihlásila, chtělo to nějaké potvrzení, že zařízení (nebo snad prohlížeč, nevím už přesně), ze kterého se přihlašuješ, má paypal zaregistrovat. Pak šlo už vše normálně. Ten, kdo používá appku paypalu, prý tento problém neměl.
shalom3

Příspěvekod styna » 27. září 2022 16:42

Díky za odpověď. Zkusím zjistit čím to je.
styna

Příspěvekod admin » 28. září 2022 20:43

styna píše:Díky za odpověď. Zkusím zjistit čím to je.

Když nic nepomůže, tak nainstalovat do mobilu tu jejich paypal aplikaci, ale do toho se mi taky nechce. Zkus anonymní mód v Chrome.
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +569

Příspěvekod Sagi » 29. září 2022 16:38

Díky za info, mně taky pomohl anonymní režim v Chrome. ;)
Sagi

Reputace: +36

Příspěvekod styna » 30. září 2022 10:51

Tak ani anonymní režim v chrome nepomohl. Pořád ten stejný problém. Nevíte kde vyvolám tabulku, abych potvrdila následující?
shalom3 píše:... chtělo to nějaké potvrzení, že zařízení (nebo snad prohlížeč, nevím už přesně), ze kterého se přihlašuješ, má paypal zaregistrovat. Pak šlo už vše normálně....
Díky

ODPOVĚĎ Z PODPORY PAYPALU: Welcome to PayPal messaging! My name is Emma and I will be assisting you today. I understand you are contacting with regards to an issue you are facing with withdrawal of funds.
I understand you may be attempting this in a web browser. I believe your account is being affected by a known technical issue. Could I kindly ask you to re-attempt this withdraw in the mobile application rather than the web browser.
Kindly advise if you have been successful.
Feel free to reply whenever you're ready and we'll reply as soon as we can.
styna

Příspěvekod shalom3 » 30. září 2022 11:26

Mám pocit, že ta výzva pro registraci zařízení nebo prohlížeče se tam objevila jakožto zatržítko přímo v rámci vyplňování přihlašovacího formuláře. To už bohužel asi podruhé nenasimuluji. Teď jsem se zkusmo přihlásila a první, co se mi objevilo, byl QR kód pro stažení té Paypal aplikace. Odklikla jsem, že ne a dostala jsem se do účtu. Momentálně ale nemám prakticky co vybírat. Zkusmo jsem nastavila nějakých pár fifníků a vypadalo to, že by to normálně prošlo.
Upřímně řečeno, už mě ten digitální teror s vnucováním appek na úplně všecho sere. V IT jsem pracovala řadu let, ale mělo by být respektováno, že každému appka prostě nesedne, a měla by být možnost volby, jestli přes smartphone nebo PC.
shalom3

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse pro nováčky