Paypal

Jste na fotobankách noví? Pište sem, pokud se chcete zeptat na ty nejzákladnější věci, potřebujete poradit, nebo se jen přivítat s místní komunitou.

Re: Paypal

Příspěvekod styna » 30. září 2022 11:44

Díky, za odpověď. Znovu jsem to zkusila, odhlásila se a nic jsem tam nenašla.

Ještě mě napadá, jestli by nepomohlo potvrdit všechna cookies paypalu. Ale ať hledám, jak hledám, tak nikde to nemůžu najít. Hledám na stránkách paypalu a zkoušela jsem přidat paypal jako doplněk/rozšíření do prohlížeče a to taky nejde. Nabízí mi to jen Paypal Fee calculator :?

Edit: Opera anonymní režim taky nepomohl
Hodnocení: 0
styna

Reputace: +40

Příspěvekod shalom3 » 30. září 2022 13:06

Jen pro úplnost - já jsem ten výběr prováděla ve Firefoxu pod Linuxem, ale není vyloučeno, že pod Windows se to může chovat poněkud odlišně - pár takových případů jsem již porůznu registrovala. Také mně napadá, že by mohlo hrát roli, na jakou banku se peníze převádějí - v mém případě převádím na Fio.
Ohledně těch cookies - neuvědomuji si, že by někdy třeba nějaká banka požadovala nastavení cookies - spíše to vypadá, že u finančních serverů jsou nastavené natvrdo.
shalom3

Reputace: +1125

Příspěvekod Sagi » 30. září 2022 19:24

Mně fungoval anonymní režim Chrome, ale musela jsem mít "nezaškrtnuto" že povoluji blokování cookie třetích stran (tj. cookie povoluji).
Sagi

Reputace: +36

Příspěvekod styna » 1. říjen 2022 08:35

Díky za tip. Povolila jsem cookies třetích stran v nastavení Chrome (settings - privacy and security - allow all cookies) a ani tak to v anonymním režimu nefunguje. Kdyby měl někdo ještě nějaký tip, budu ráda. Pořád doufám, že to pojede na počítači.
styna

Reputace: +40

Příspěvekod Pedro » 1. říjen 2022 09:10

styna píše:Díky za tip. Povolila jsem cookies třetích stran v nastavení Chrome (settings - privacy and security - allow all cookies) a ani tak to v anonymním režimu nefunguje. Kdyby měl někdo ještě nějaký tip, budu ráda. Pořád doufám, že to pojede na počítači.

Nevím, ale zkusit třeba vymazat v Chrome v nastavení údaje o prohlížení, (cache), a znovu se přihlásit?
Pedro

Reputace: +78

Příspěvekod GreatWhite » 1. říjen 2022 11:47

Já jsem jednou poslal peníze přes appku, když to nešlo na webu. A od té doby to jde posílat i přes webové stránky.
GreatWhite

Reputace: +155

Příspěvekod castyhost » 11. říjen 2022 19:42

PP statecne okrada na prevodnim kurzu $ o 3,6%

nekdy pred rokem zavedl poplatek (skoro se da rict vypalne) za prevod na virtualni $ ucty poplatek 3%, pricemz na kurzech tehdy mel kolem 2,7% proti CNB
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod pay » 11. říjen 2022 20:47

castyhost píše:PP statecne okrada na prevodnim kurzu $ o 3,6%

nekdy pred rokem zavedl poplatek (skoro se da rict vypalne) za prevod na virtualni $ ucty poplatek 3%, pricemz na kurzech tehdy mel kolem 2,7% proti CNB

A co s tím uděláme? Na protest si ho všichni zrušíme a oblečeme si svetry.
pay

IP: 195.123.224xx

Příspěvekod Bananaboy » 12. říjen 2022 10:43

PayPal poriadne pritvrdil v bezpečnosti. Teraz som vyberal peniaze a dvakrát to po mne chcelo opísať bezpečnostný kód z SMS-ky, ktorá mi prišla na mobil. Ešte minule nič také nechceli. Na jednej strane je to síce dobre, že pracujú na bezpečnosti, aby vás nejaký hacker neokradol, ale na druhej strane, keď sa vám rozbije, vybije, alebo stratíte mobil, tak sa k peniazom nedostanete. :(
Bananaboy

Reputace: +1047

Příspěvekod grrrrr » 17. říjen 2022 08:37

Tak já už jsem úplně v koncích. Pořád to po mě chce autorizaci při převodu peněz, nekonečné zacyklení. Tak jsem tedy nainstaloval aplikaci do mobilu a .... to zacyklení je tam stejné. Snad jen že po chvíli ty smsky přestaly chodit úplně :(
grrrrr

IP: 31.30.164.xx

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse pro nováčky