Děkuju všem za rady a tipy. Normálně bych to asi neřešil, ale tahle fotka mi zrovna přišla vcelku zajímavá s potenciálem a zarazilo mě to, krom smlouvy to vyhodili i za neostrost (blbost)… všude jinde to vzali. Nic čitelného/rozenatelného tam není, je to navíc pod sněhem a v mlze. Budu to brát tak, že při schvalování nováčků jsou radši přísnější a zkusím to třeba za týden znovu. Z dalších cca 40 fotek mi na shutter zamítli už asi jen 5, jinde skoro nic, takže to snad nebude tak zlý. Ty důvody jsou ale opravdu kuriozní, naráz mi schválí třeba fotku vyfocenou na starý objektiv z projektoru - což je neskutečný bláto a spolu s tím zamítnou pro neostrost podobnou dobře zaostřenou fotku na klinicky ostrý objektiv
Ještě ale k tomu tax form – chápu to tedy správně, že jde spíš o něco na způsob „čestného prohlášení“ a můžu to bez obav vyplnit? Asi to zní hloupě, ale já se teď zrovna evidoval na chvíli na úřad práce, kde jsem tuším deklaroval něco jako že aktuálně nemám žádné příjmy, a možná by bylo nemilé kdyby přišlo do čr info že "vydělávám" < 20 centů týdně na zahraničních stránkách který si ani zatím nemůžu proplatit
A zkrátka se v tomhle vůbec nevyznám.