Adobe stock / Fotolia

Re: Adobe stock / Fotolia

Příspěvekod Ubu Mbekele » 18. červen 2026 20:38

Máte ještě někdo nějaké mise? Vypadá to, jakoby Adobe přestalo investovat do získávání nových dat. Už dlouho nic neposlali. Možná jsem nebyl dost aktivní v plnění jejich přání. Naposledy jsem dělal v dubnu nějaké ruční nářadí 2USD za fotku, potom to snížili na 0,5 USD a to jsem už nechal být.
Hodnocení: 0
Ubu Mbekele

Reputace: +161

Příspěvekod Dusan » 19. červen 2026 13:10

Ubu Mbekele píše:Máte ještě někdo nějaké mise? Vypadá to, jakoby Adobe přestalo investovat do získávání nových dat. Už dlouho nic neposlali. Možná jsem nebyl dost aktivní v plnění jejich přání. Naposledy jsem dělal v dubnu nějaké ruční nářadí 2USD za fotku, potom to snížili na 0,5 USD a to jsem už nechal být.

Já se misí neúčastnil, ale nedávno mi psali že co by mě motivovalo fotit mise. No zatím jsem jim neodpověděl, protože jediné co mě napadá, ať za tu sumu dají vždy aspoň jednu nulu navíc a já se nějak se k tomu dokopu :D

Teď teda nemám taky žádnou v nabídce.
Dusan

Reputace: +61

Příspěvekod Egeris » 19. červen 2026 13:29

Taky mi chodí maily s dotazníkem, co by mě motivovalo to dělat. Když jim tam vyplním že větší odměna, tak se nic nestane a za pár měsíců přijde dotazník znovu ... :D
+Dusan, +Ubu Mbekele Hodnocení: +2
Egeris

Reputace: +119

Příspěvekod ivusakzkrabice » 25. červen 2026 19:57

Ubu Mbekele píše:Máte ještě někdo nějaké mise? Vypadá to, jakoby Adobe přestalo investovat do získávání nových dat. Už dlouho nic neposlali. Možná jsem nebyl dost aktivní v plnění jejich přání. Naposledy jsem dělal v dubnu nějaké ruční nářadí 2USD za fotku, potom to snížili na 0,5 USD a to jsem už nechal být.

Vida, také jsem se chtěla zeptat, Poslední výdělek z mise jsem měla 16.4. od té doby žádná mise. Docela jsem doufala, že letos průběžně nějaké budou, že tím zalepím ten propad shutterstocku..
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Předchozí

Zpět na Fotolia