Adobe stock / Fotolia

Re: Adobe stock / Fotolia

Příspěvekod admin » 3. prosinec 2024 08:54

pavson píše:No otázkka jaká bude kvalita.. v illustratoru firefly negeneruje moc dobré vektory .. myslím si že to zatím nenahradí fotobankéře

Je to jen otázka času, ten pokrok v AI jde neuvěřitelně rychle kupředu. Je to až neskutečné. Třeba v tom programování - minulý týden jsem si nechal od AI naprogramovat asi 3-4 skripty pro Illustrator a vymlasknul to perfektně na první pokus! A tedy nebyly to úplně nejjednodušší věci.
+Bananaboy, +PandaWild Hodnocení: +2
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +581

Příspěvekod Ubu Mbekele » 3. prosinec 2024 09:36

Osobně tipuji, že nás příští rok ještě nějaké mise čekají, protože mnoho základních témat se v misích ještě neobjevilo. Tedy pokud už nebyly zpracovány třeba v Asii. Mají nějaký problém se schvalováním. U některých misí mi už čekací doba přesáhla avizovaných 15 pracovních dní. Ještě týden počkám a potom je začnu otravovat.
Hodnocení: 0
Ubu Mbekele

Reputace: +85

Příspěvekod Ubu Mbekele » 13. prosinec 2024 21:41

Tak mi po hodně dlouhém čekání vyházeli poslední mise. Jako důvod uvedli "nesoulad s předpisy", nic bližšího neuvedli. Předchozí mise ze stejné série bez problémů schválili. Skoro mi to připadá jakoby už vyčerpali letošní prostředky na mise a ten zbytek smazali. Docela mě přešla chuť pro ně ještě něco dělat. Jak teď schvalují mise vám?
Ubu Mbekele

Příspěvekod Ubu Mbekele » 18. prosinec 2024 21:04

Adobe po mě chce abych mise, které mi vyhodili pro údajné porušení pravidel, nahrál znova. Nijak jsem se neozýval, vykašlal jsem se na to a teď přišlo tohle: Opportunity to resubmit: Contributors can re-upload previously rejected content, but must not resubmit any content with audio or slow motion. Only previously rejected submissions without these issues will be accepted. Do not upload new content—any new submissions will be rejected.
Assets for this mission require model releases.

Nejspíš mají ve schvalování pěkný binec. Tak jim to tam dám znova, snad pošlou něco pod stromeček....
Ubu Mbekele

Příspěvekod shalom3 » 19. prosinec 2024 18:10

Hm, nic nového asi už nepotřebují, AI dojedla. S hrůzou zjišťuji, že umí už opravdu hodně -podle jednoho článku poradila školákovi, aby se zabil, že je na světě zbytečný, dle jiného článku zas doporučovala, aby zabil rodiče. Nu, pokud by platilo nadále, že co je psáno, to je dáno, tak potěš koště.....
shalom3

Reputace: +1125

Příspěvekod Ubu Mbekele » 19. prosinec 2024 18:49

Kdepak AI teprve začala papat. Je to Otesánek. Nejvíc se těším až jednou sesvačí ty tvory co se pošťuchují o korýtka ve Strakovce. Potom skončí vymýšlení stále větších hovadin a nastane diktatura racionality. Snad si ponechá aspoň některé z nás pro potěchu své elektronické duše. :mrgreen:
+Marsan Hodnocení: +1
Ubu Mbekele

Příspěvekod Pavson » 10. leden 2025 18:21

Jaké máte prodeje? u mě zatím nejhorší měsíc za posledních 10 let :cry:
Pavson

IP: 109.81.95.2xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 11. leden 2025 02:35

Letos krásné 4 prodeje za 2.55 celkem. :mrgreen: Ostatní ani nemluvit.
shalom3

Reputace: +1125

Příspěvekod ivusakzkrabice » 11. leden 2025 16:09

Do středy jsem se lekla, že je koupil šutr, pak už jedu normálně jako loni. Sice víc prodejů za ty jejich drobné 0,36 USD místo těch za dolar, ale od středy počet prodejů denně mám jako na podzim. Když nezapomenu, tak 3 až 5 fotek denně přidám, i když se se schvalováním aktuálně moc nepřetrhnou..
ivusakzkrabice

Reputace: +738

Příspěvekod Marsan » 12. leden 2025 11:46

shalom3 píše:Letos krásné 4 prodeje za 2.55 celkem. :mrgreen: Ostatní ani nemluvit.

:lol: mám 2.84 jupíí
Marsan

Reputace: +215

PředchozíDalší

Zpět na Fotolia