Adobe stock / Fotolia

Re: Adobe stock / Fotolia

Příspěvekod shalom3 » 19. září 2025 20:24

Jsem zmatená, domeček s červenou lampičkou neznám a nemám :oops: . Ohledně brzy-ranního chození spát je to tak, že jsem někde četla, že géniové a umělci nejraději tvoří v noci. Tak se jim tímto chci malinko přiblížit, toto je vlastně ten první krůček :lol: . Ale činím tak vlastně už leta, protože v noci je zpravidla dokonalý klid na práci.
+Ubu Mbekele Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod navst » 23. září 2025 18:45

navst píše:Opět chtějí do Free sekce nějaké obrázky 104 ks a zase za 4 dol. na rok nebo 10 dol.napořád. Minule jsem dal na rok a nic nevzali ale vydržím a dám zase na rok :)

No jo tak opravdu nevzali nic, proč to vlastně nominujou :(
Hodnocení: 0
navst

IP: 213.226.240.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod navst » 24. září 2025 11:47

navst píše:
navst píše:Opět chtějí do Free sekce nějaké obrázky 104 ks a zase za 4 dol. na rok nebo 10 dol.napořád. Minule jsem dal na rok a nic nevzali ale vydržím a dám zase na rok :)

No jo tak opravdu nevzali nic, proč to vlastně nominujou :(

BERU zpět ó velký ADOBE, dnes mi připsali v Další platby / Free collection 80,00 US$, takže vzali 20 obrázků na rok, za 4 dol. jeden, děkuji.
navst

IP: 213.226.240.1xx

Příspěvekod shalom3 » 24. září 2025 13:30

Já jsem dostala 4 dolary za free colection a 3 dolary za Firefly - dřív to bývalo lepší, jde to zvolna do ztracena. :oops:
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Ubu Mbekele » 25. září 2025 15:25

Dnes mi Adobe poslalo dotazník proč jsem se jim vykašlal na několik posledních misí. Celkem předvídavě se tam ptají zda jsou odměny za misi dostatečné a čas na její splnění přiměřený... :D Tak jsem jim to tam hezky všechno napsal a teď jsem zvědav jaké to bude mít výsledky. Nejspíš ten jejich plán učení pro Firefly narazil na nedostatek blbců ochotných ho financovat... :mrgreen: Třeba dostanou rozum. Pokud ne, tak možná založí v Bangladéši, apod., pobočky a nás už přestanou otravovat.
Napsali jste jim také?
+shalom3 Hodnocení: +1
Ubu Mbekele

Reputace: +159

Příspěvekod Přispěvatel » 25. září 2025 17:35

Taky jsem se poslední sady misí nezúčastnil. V dotazníku, který mi poslali, jsem se zmínil o směrovém mikrofonu, který jsem neměl a také počet 46 je pro mě příliš velký. Jinak jsem z minulých misí po finanční stránce spokojený.
Přispěvatel

IP: 212.8.243.xx

Příspěvekod ivusakzkrabice » 25. září 2025 17:52

To jsou komedianti, taky mi ten dotazník poslali, ale taky mi už měsíc a půl nedali žádnou misi :D
ivusakzkrabice

Reputace: +751

Příspěvekod Ubu Mbekele » 28. září 2025 06:50

Tak dotazník asi už vyhodnotili a dnes mi poslali misi na cca 100 fotek z různých scén s uzávěrkou 2. 10. za 30USD. Nejspíš většina respondentů napsala jak moc jsou spokojeni s odměnou a času je habaděj... :mrgreen:
Ubu Mbekele

Reputace: +159

Příspěvekod ivusakzkrabice » 29. září 2025 18:10

tak já mám toto, za 30 USD, a taky jen do čtvrtka..

photos Mission Overlapping and Nested Object Layer Sets
Create a photo series documenting a scene with 2–5 removable objects arranged so they touch, overlap, or partially hide one another. Remove the objects one at a time, starting with the one closest to the camera, and capture a new photo after each removal until only the fixed background elements remain. Submission must include 5 scenes.
Assets for this Mission do not require releases, metadata or post-processing.
Volume: Upload 25 to 55 assets per submission. Up to 1 submissions | Used: 0
ivusakzkrabice

Reputace: +751

Příspěvekod Adobe » 29. září 2025 19:46

ivusakzkrabice píše:tak já mám toto, za 30 USD, a taky jen do čtvrtka..

photos Mission Overlapping and Nested Object Layer Sets
Create a photo series documenting a scene with 2–5 removable objects arranged so they touch, overlap, or partially hide one another. Remove the objects one at a time, starting with the one closest to the camera, and capture a new photo after each removal until only the fixed background elements remain. Submission must include 5 scenes.
Assets for this Mission do not require releases, metadata or post-processing.
Volume: Upload 25 to 55 assets per submission. Up to 1 submissions | Used: 0

5 scén po 5 fotkách za 30 doláčů. Snadná práce. To dáš.
Adobe

IP: 212.8.243.xx

PředchozíDalší

Zpět na Fotolia