| Hodnocení: 0 |
navst píše:shalom3 píše:Tak už tu máme novou kolekci zdarma - videa. Z mého portfolia navrhli 650, což je cca polovina z celkového počtu. Tak jsem zvědavá, zda alespoň jedno vyberou.
Taky mi vybrali 712 ks videí x 7 to by bylo 4984,- dol.na rok
Ale takhle je to vždycky, minule vybrali 3 ks
| +Ubu Mbekele | Hodnocení: +1 |
Ubu Mbekele píše:Asi jste jim nenapsal ta ošklivá slovíčka do dotazníku. Stále opakují ty samé, nesmyslné mise dokola a já je nechávám být. Patrně je nás takových víc. Zároveň s tím mi silně klesly prodeje, nový způsob motivování k misím. Jsem zřejmě na nějakém blacklistu...
| +Ubu Mbekele, +shalom3 | Hodnocení: +2 |
| +TomasK, +Ubu Mbekele | Hodnocení: +2 |
admin píše:Ti už musí být v tom Adobe trochu zoufalí, že už na mise pozvali i mě - ještě navíc na focení postavy - ve svém portfoliu žádnou fotku postavy nemám (nechtěl jsem řešit model release) a poslední fotku jsem tam nahrál tak před 15 lety, od té doby jedu čistě jen vektory))
navst píše:navst píše:shalom3 píše:Tak už tu máme novou kolekci zdarma - videa. Z mého portfolia navrhli 650, což je cca polovina z celkového počtu. Tak jsem zvědavá, zda alespoň jedno vyberou.
Taky mi vybrali 712 ks videí x 7 to by bylo 4984,- dol.na rok
Ale takhle je to vždycky, minule vybrali 3 ks
Ještě jsem zkusil nezatrhnout ty 3 ks videí z loňska, které také "chtějí" spolu s těmi ostatními, takže možná počet vybraných bude 0 a nebo se na to opravdu podívají a nějakých pár nových kusů vyberou
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam.cz
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.