Adobe stock / Fotolia

Re: Adobe stock / Fotolia

Příspěvekod shalom3 » 14. říjen 2025 16:57

S tím oslem jsi to napsal moc hezky :lol: :lol: :lol: :lol: . Jasně, nejdůležitejší je motivace. Představa vydělat nějakých 4-5 tis. dolarů je prostě nádherná.
Hodnocení: 0
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Návštěvník » 16. říjen 2025 18:22

Jaký je limit u Adobe v odesílání souborů?
Návštěvník

IP: 89.103.128.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Ubu Mbekele » 17. říjen 2025 08:29

Jaký limit? Nikdy jsem na žádný nenarazil.
Ubu Mbekele

Reputace: +159

Příspěvekod navst » 22. říjen 2025 12:35

navst píše:
shalom3 píše:Tak už tu máme novou kolekci zdarma - videa. Z mého portfolia navrhli 650, což je cca polovina z celkového počtu. Tak jsem zvědavá, zda alespoň jedno vyberou. :lol:

Taky mi vybrali 712 ks videí x 7 to by bylo 4984,- dol. :) na rok
Ale takhle je to vždycky, minule vybrali 3 ks :)

Ještě jsem zkusil nezatrhnout ty 3 ks videí z loňska, které také "chtějí" spolu s těmi ostatními, takže možná počet vybraných bude 0 a nebo se na to opravdu podívají a nějakých pár nových kusů vyberou :)
navst

IP: 213.226.240.1xx

Příspěvekod TomasK » 24. říjen 2025 12:33

Nejak to nechapu. Nikdy jsem nepridal jedinou fotku, a oni me nominuji na fotografickou misi lidi za 150 dolaru? Cim jsem si to zaslouzil? To jim to nikdo nechce delat? :mrgreen:
+Ubu Mbekele Hodnocení: +1
TomasK

Reputace: +32

Příspěvekod Ubu Mbekele » 24. říjen 2025 15:51

Asi jste jim nenapsal ta ošklivá slovíčka do dotazníku. Stále opakují ty samé, nesmyslné mise dokola a já je nechávám být. Patrně je nás takových víc. Zároveň s tím mi silně klesly prodeje, nový způsob motivování k misím. Jsem zřejmě na nějakém blacklistu...
Ubu Mbekele

Reputace: +159

Příspěvekod TomasK » 25. říjen 2025 15:35

Ubu Mbekele píše:Asi jste jim nenapsal ta ošklivá slovíčka do dotazníku. Stále opakují ty samé, nesmyslné mise dokola a já je nechávám být. Patrně je nás takových víc. Zároveň s tím mi silně klesly prodeje, nový způsob motivování k misím. Jsem zřejmě na nějakém blacklistu...

Jsem na tom podobne s poklesem prodeju. Navic ted mi zacali vyhazovat nove veci s oduvodnenim podobnosti. To byla hlavne domena SS, ale tam mi vse bez problemu berou. Myslim, za na Adobe Stocku chteji hlavne inovativni obsah na kterem se bude moci ucit AI. Na to ale uz nemam chut plytvat energii, ani casem. Stroj vitezi nad clovekem v efektivnosti, a je potreba se vcas preorientovat. V mem pripade to po 22 letech volne nohy plati na 100%.
+Ubu Mbekele, +shalom3 Hodnocení: +2
TomasK

Příspěvekod admin » 28. říjen 2025 17:23

Ti už musí být v tom Adobe trochu zoufalí, že už na mise pozvali i mě - ještě navíc na focení postavy - ve svém portfoliu žádnou fotku postavy nemám (nechtěl jsem řešit model release) a poslední fotku jsem tam nahrál tak před 15 lety, od té doby jedu čistě jen vektory :)))
+TomasK, +Ubu Mbekele Hodnocení: +2
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod TomasK » 29. říjen 2025 12:10

admin píše:Ti už musí být v tom Adobe trochu zoufalí, že už na mise pozvali i mě - ještě navíc na focení postavy - ve svém portfoliu žádnou fotku postavy nemám (nechtěl jsem řešit model release) a poslední fotku jsem tam nahrál tak před 15 lety, od té doby jedu čistě jen vektory :)))

Mne to vcera prislo uz i mailem a to tam nemam zadnou fotku :mrgreen:
TomasK

Příspěvekod navst » 19. listopad 2025 16:20

navst píše:
navst píše:
shalom3 píše:Tak už tu máme novou kolekci zdarma - videa. Z mého portfolia navrhli 650, což je cca polovina z celkového počtu. Tak jsem zvědavá, zda alespoň jedno vyberou. :lol:

Taky mi vybrali 712 ks videí x 7 to by bylo 4984,- dol. :) na rok
Ale takhle je to vždycky, minule vybrali 3 ks :)

Ještě jsem zkusil nezatrhnout ty 3 ks videí z loňska, které také "chtějí" spolu s těmi ostatními, takže možná počet vybraných bude 0 a nebo se na to opravdu podívají a nějakých pár nových kusů vyberou :)

Jo tak dopadlo to tak, že nevzali NIC , no ale ta naděje byla pěkná :)
navst

IP: 213.226.240.1xx

PředchozíDalší

Zpět na Fotolia