Nahravani pres ESP

Re: Nahravani pres ESP

Příspěvekod sci » 11. březen 2017 22:40

MC2 píše:
sci píše:Může mi někdo prosím poradit jak se propracuju k souborům z dávky, kde po mě chtějí úpravy? Vždycky mi to ukáže jen první fotku z dávky a nevím jak se dostat na další.
Díky :shock:

Po vstupu do dávky jsou na boku šipky a těmi se dostanete na další nahrané soubory.

Děkuji za odpověď, ale ať koukám jak koukám šipky nevidím kdeže jsou prosím?
Hodnocení: 0
sci

Reputace: +12

Příspěvekod Danler » 11. březen 2017 23:20

klikneš na Overview-na ľavej strane máš dátum kedy si dávku nahral napr. Submission date: 2017-03-11 klikneš a dostaneš sa do várky nahraných obrázkov a tam klikneš na ten ktorý ti treba doplniť a vpravo upravuješ ;)
Danler

Reputace: +16

Příspěvekod sci » 12. březen 2017 00:21

Danler píše:klikneš na Overview-na ľavej strane máš dátum kedy si dávku nahral napr. Submission date: 2017-03-11 klikneš a dostaneš sa do várky nahraných obrázkov a tam klikneš na ten ktorý ti treba doplniť a vpravo upravuješ ;)

Díky, ale nefunguje. Dávka byla nahraná přes DeepMeta, když na ní kliknu otevře se nov okno, ale v něm je vidět jen první fotka. Ta byla schválená a na další se nedostanu. Takže nevím jak dál.
sci

Reputace: +12

Příspěvekod MC2 » 12. březen 2017 08:34

Zkus ESP Help a tam jim popiš svůj problém

https://accountmanagement.gettyimages.c ... portTicket
MC2

IP: 46.135.136.2xx

Reputace: 0

Příspěvekod petr35 » 13. březen 2017 15:46

Funguje vám přihlášení do esp v gettyimages??? Mě to hází error, když jsme jim napsal asi před 3 týdny, tak napsali, že se omlouvají, že to ještě bude chvíli trvat, než budou funkční všechy účty. A stějně se tam nepřihlásím ani po restartu hesla, furt to píše error a když jsem jim to napsal minulý týden, tak ani neodpoví. Vám to vše funguj co jste byli na Istocku???
petr35

Příspěvekod Ravennka » 13. březen 2017 16:22

Link z e-mailu mi nefungoval, přihlásila jsem se pod svým e-mailem a heslem pro istock.
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Anika » 13. březen 2017 16:29

Mě to ze začátku občas zlobilo, pomohlo mi mazání mezipaměti, nebo změnit prohlížeč. Teď je to ale v pořádku
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod zdenat5 » 13. březen 2017 17:41

Ahoj,
Mně v únoru přistály na účtu peníze v odpovídající výši. Za leden byl nadprůměr.Tak nahrávám přes webové rozhraní a jsem spokojená - rychlé schvalování a berou zatím všechno i polygony-ty dřív vyhazovali všechny.S klíčovými slovy nejsou žádné potíže ,žádné upřesnění nepožadují. Tak pokud bude i dál dobrý výdělek, budu spokojená, pro mne změna k lepšímu- ESP jsem používala už dřív na videa.
Zdena
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod Návštěvník » 13. březen 2017 22:20

Ahoj,
Já tady přidám link na qHero tutorial https://vimeo.com/205023200
nenačitaly se mi kličová slova jak na ESP tak i Stocksubmitteru, Deep Meta (nevím čím to je :D )
Tak jsem skusila přes qhero a konečně světlo na konci tunela
Kličování jde provádět hromadně a várku jde odeslat v určitý den ať nezahltíte editora :lol:
Návštěvník

IP: 81.162.202.xx

Příspěvekod Marian » 14. březen 2017 22:29

petr35 píše:Funguje vám přihlášení do esp v gettyimages??? Mě to hází error, když jsme jim napsal asi před 3 týdny, tak napsali, že se omlouvají, že to ještě bude chvíli trvat, než budou funkční všechy účty. A stějně se tam nepřihlásím ani po restartu hesla, furt to píše error a když jsem jim to napsal minulý týden, tak ani neodpoví. Vám to vše funguj co jste byli na Istocku???

Mne nefunguje uz asi 10 dni. Pouzivam Google Chrome. V Opere je vsetko O.K. To iste robilo zaciatkom februara asi par dni, potom to zacalo zas fungovat.
Ked som teraz pisal Ticket, odpovedali mi, nech vycistim cache a cookies, ale nepomohlo.

Takze moj nazor je, ze tam este stale maju pekny bordel po prechode na novy system. Statistiky su otrasne. Jedine co funguje je, ze vidim, kolko sa predalo do ktorej krajiny, co mi je vazne na hovno. Je smutne, ze tak velka firma ako Getty to nevie urobit poriadne a rychlo. Pritom statistiky cez Stock Performer su ovela prehladnejsie, dokonca aj s nahladmi fotiek, ktore sa predali...takze ako je mozne, ze tretia strana to vie urobit a samotne Getty nie???
Normalne nechapem...
Marian

IP: 188.167.184.1xx

PředchozíDalší

Zpět na iStock